Kadınların aşk hayatında yaptıkları hatalar

YAŞAM 15.03.2020 - 10:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kadınların aşk hayatında yaptıkları hatalar

Kadınların yaptıkları hatalar ilişkilerinin bitmesine ya da kötü bir şekilde seyretmesine neden oluyor. Bunun için iyi bir ilişki yaşamak istiyorsanız genelde kadınların yapabileceği bu hatalardan uzak durun çünkü erkekler böyle kadınları sevmiyor.

Erkeklerin Tabiri İle ‘Dırdır Yapmak’   Sevgilinizin yaptığı her şeye söyleniyor ve sürekli bir şikayet halindeyseniz kendinize çeki düzen vermenizde fayda var. Yapılan bir hatayı sürekli ısıtıp ısıtıp erkeğin karşısına getirip onu azarlamak sizden kaçmasına neden olur. Biraz hoşgörülü olmaya, her ne kadar sevgilinizi anlamıyorsanız bile hoşgörü çerçevesinde yapmış olduğu kusurları yeri geldiğinde görmezden gelip karşınızdakini sıkmamanız gerekiyor.   Konuşmaya Zorlamak   Kadınlar günde yaklaşık 20 bin kelime sarf ediyorlar. Erkekler ise 7 bin kelime. Erkekler 7 bin kelimeyi zaten gün içinde tüketiyorlar. Akşam eve geldiğinde susmayı tercih eder. Eğer erkeği sürekli konuşması için ısrar ederseniz o bu durumdan hoşnut olmaz ve size pek dayanacağı söylenilemez.   Aşırı Derece Kıskanmak   Her daim aramak ve yanında kimlerin olduğunu sormak, aslında biz buna “sorgulamak” diyoruz. Çıktığınız zaman kime bakıyorsun, gibi kıskançlık triplerine girmek. Erkeği sürekli sorguya çekmek ve üzerinde baskı kurmak ayrılıklara neden oluyor.   Casus Gibi Davranmak   Cep telefonu, sosyal ağlarını gizliden kurcalamak ve sürekli bir şüphe içinde olmak bu ilişkiye zarar verecektir. Bu davranışlardan kendinizi alıkoymalısınız.   Anlamasını Beklemek   Erkeklerin kadınlar gibi detaylı düşünmediği bilim insanları tarafından açıklandı. Halen bir erkeğin kadın gibi detaycı düşünmesini beklemeyin. Bir şey söylemek istiyorsanız ima ederek değil, doğrudan söylemeniz gerekir.   Çocuk Gibi Davranmak   Erkeklere dudak büzüşerek, çocuk hareketleri yaparak konuşmanızdan hoşlanacağınızı zannediyorsanız yanlış yoldasınız. Telefonda çocuk gibi çıkardığınız tuhaf sesler hiçbir erkeğin hoşuna gitmiyor, hatta itici olmanızı sağlıyor. İlgi çekmek istiyorsanız çocuk hareketleri değil, kadınlığınızı göstererek bunu yapmalısınız.   İlişkiyi Sorguya Almak   İlişkinizin başındayken, bu ilişki nereye gidiyor? Bizim sonumuz ne oluyor? Hatta açın, bangır bangır bir Ahmet Kaya şarkısı; “Yüreğim sızlıyor olmasaydı sonumuz böyle” diye söylenin. Bre bismillah daha baştasınız, zaman her şeyi gösterir. Akışına bırakın.   Değiştirmeye Çalışmak   Bir erkeğe nasıl aşık olduysanız, bırakın öyle kalsın. Örneğin serseri bir erkeği beyefendiye çevirmeyi kendine bir görev bilirler ve zamanlarını bu yönde taktikler geçirerek harcarlar ve beyefendi olması için elinden geleni yaparlar. O zaman gidip neden hazırda bir beyefendiye aşık olmadınız. Hem kendinizi hem de karşınızdaki insanı sıkmamak ve duygularıyla oynamamak için böyle bir girişimde bulunmamalısınız.   Kıyaslamak   Sevgilinizi çevrenizdeki diğer erkeklerle hatta eski sevgilinizle kıyaslamak size hiçbir şey sağlamaz. Hatta erkeğin sizden uzaklaşmasının sebebidir. Başkalarıyla kıyasladığınız erkeğin öz güveni sarsılır ve bu ilişkide mutlu olmadığını anlayarak kısa bir sürede ilişkisini bitirir.
Kadınların yaptıkları hatalar ilişkilerinin bitmesine ya da kötü bir şekilde seyretmesine neden oluyor. Bunun için iyi bir ilişki yaşamak istiyorsanız genelde kadınların yapabileceği bu hatalardan uzak durun çünkü erkekler böyle kadınları sevmiyor.

Erkeklerin Tabiri İle ‘Dırdır Yapmak’

 

Sevgilinizin yaptığı her şeye söyleniyor ve sürekli bir şikayet halindeyseniz kendinize çeki düzen vermenizde fayda var. Yapılan bir hatayı sürekli ısıtıp ısıtıp erkeğin karşısına getirip onu azarlamak sizden kaçmasına neden olur. Biraz hoşgörülü olmaya, her ne kadar sevgilinizi anlamıyorsanız bile hoşgörü çerçevesinde yapmış olduğu kusurları yeri geldiğinde görmezden gelip karşınızdakini sıkmamanız gerekiyor.

 

Konuşmaya Zorlamak

 

Kadınlar günde yaklaşık 20 bin kelime sarf ediyorlar. Erkekler ise 7 bin kelime. Erkekler 7 bin kelimeyi zaten gün içinde tüketiyorlar. Akşam eve geldiğinde susmayı tercih eder. Eğer erkeği sürekli konuşması için ısrar ederseniz o bu durumdan hoşnut olmaz ve size pek dayanacağı söylenilemez.

 

Aşırı Derece Kıskanmak

 

Her daim aramak ve yanında kimlerin olduğunu sormak, aslında biz buna “sorgulamak” diyoruz. Çıktığınız zaman kime bakıyorsun, gibi kıskançlık triplerine girmek. Erkeği sürekli sorguya çekmek ve üzerinde baskı kurmak ayrılıklara neden oluyor.

 

Casus Gibi Davranmak

 

Cep telefonu, sosyal ağlarını gizliden kurcalamak ve sürekli bir şüphe içinde olmak bu ilişkiye zarar verecektir. Bu davranışlardan kendinizi alıkoymalısınız.

 

Anlamasını Beklemek

 

Erkeklerin kadınlar gibi detaylı düşünmediği bilim insanları tarafından açıklandı. Halen bir erkeğin kadın gibi detaycı düşünmesini beklemeyin. Bir şey söylemek istiyorsanız ima ederek değil, doğrudan söylemeniz gerekir.

 

Çocuk Gibi Davranmak

 

Erkeklere dudak büzüşerek, çocuk hareketleri yaparak konuşmanızdan hoşlanacağınızı zannediyorsanız yanlış yoldasınız. Telefonda çocuk gibi çıkardığınız tuhaf sesler hiçbir erkeğin hoşuna gitmiyor, hatta itici olmanızı sağlıyor. İlgi çekmek istiyorsanız çocuk hareketleri değil, kadınlığınızı göstererek bunu yapmalısınız.

 

İlişkiyi Sorguya Almak

 

İlişkinizin başındayken, bu ilişki nereye gidiyor? Bizim sonumuz ne oluyor? Hatta açın, bangır bangır bir Ahmet Kaya şarkısı; “Yüreğim sızlıyor olmasaydı sonumuz böyle” diye söylenin. Bre bismillah daha baştasınız, zaman her şeyi gösterir. Akışına bırakın.

 

Değiştirmeye Çalışmak

 

Bir erkeğe nasıl aşık olduysanız, bırakın öyle kalsın. Örneğin serseri bir erkeği beyefendiye çevirmeyi kendine bir görev bilirler ve zamanlarını bu yönde taktikler geçirerek harcarlar ve beyefendi olması için elinden geleni yaparlar. O zaman gidip neden hazırda bir beyefendiye aşık olmadınız. Hem kendinizi hem de karşınızdaki insanı sıkmamak ve duygularıyla oynamamak için böyle bir girişimde bulunmamalısınız.

 

Kıyaslamak

 

Sevgilinizi çevrenizdeki diğer erkeklerle hatta eski sevgilinizle kıyaslamak size hiçbir şey sağlamaz. Hatta erkeğin sizden uzaklaşmasının sebebidir. Başkalarıyla kıyasladığınız erkeğin öz güveni sarsılır ve bu ilişkide mutlu olmadığını anlayarak kısa bir sürede ilişkisini bitirir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.