Kadınlara Özel Otel!

Mekanlar 07.10.2019 - 16:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kadınlara Özel Otel!

Eğlenmek kadınların en büyük hakkı ve bunu bazen tek başımıza veya kız arkadaşlarımızla yapmak isteyebiliriz. Bu gibi durumlarda İspanya’da açılan Som Dona Hotel, doğru karar!

 Bu otele erkeklerin girmesi yasak. Otelde erkek olarak yalnızca birkaç çalışan var, onun dışında erkek sinek bile olsa müdahale edilecek gibi. Durum böyle olunca kadınlar da istedikleri kadar eğlenip tatilin keyfini çıkarıyor. Birbirinden lezzetli yemekler ve eğlenceler, en önemlisi eşsiz bir deneyim için İspanya’daki kadınlara özel otel, size kapılarını açıyor.     İspanya’da Mallorca adasının Porto Cristo kasabasında kadınlara özel “Som Dona Hotel” , İspanya’da türünün ilk örneği. Som Dona Hotel, yalnızca 14 yaş üstü kadınlara hizmet veriyor. Otel erkek müşterilerin yanı sıra erkek misafirleri de kabul etmiyor.   Erkek kabul edilmemesinin tek istisnası çalışanlar. İspanya’nın cinsiyet ayrımcılığı konusundaki yasalarına göre otel, erkek çalışan bulundurmak zorunda. Bu yasaya rağmen Som Dona, olabildiğince kadın çalışan almaya çalışıyor.
Eğlenmek kadınların en büyük hakkı ve bunu bazen tek başımıza veya kız arkadaşlarımızla yapmak isteyebiliriz. Bu gibi durumlarda İspanya’da açılan Som Dona Hotel, doğru karar!

 Bu otele erkeklerin girmesi yasak. Otelde erkek olarak yalnızca birkaç çalışan var, onun dışında erkek sinek bile olsa müdahale edilecek gibi. Durum böyle olunca kadınlar da istedikleri kadar eğlenip tatilin keyfini çıkarıyor. Birbirinden lezzetli yemekler ve eğlenceler, en önemlisi eşsiz bir deneyim için İspanya’daki kadınlara özel otel, size kapılarını açıyor.

 

 

İspanya’da Mallorca adasının Porto Cristo kasabasında kadınlara özel “Som Dona Hotel” , İspanya’da türünün ilk örneği.
Som Dona Hotel, yalnızca 14 yaş üstü kadınlara hizmet veriyor.


Otel erkek müşterilerin yanı sıra erkek misafirleri de kabul etmiyor.

 


Erkek kabul edilmemesinin tek istisnası çalışanlar. İspanya’nın cinsiyet ayrımcılığı konusundaki yasalarına göre otel, erkek çalışan bulundurmak zorunda.


Bu yasaya rağmen Som Dona, olabildiğince kadın çalışan almaya çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.