Kadın girişimcilere 500 bin TL kredi!

AKTÜEL 23.05.2024 - 20:36, Güncelleme: 23.05.2024 - 20:36
 

Kadın girişimcilere 500 bin TL kredi!

Kadın girişimciler için kamu ve özel bankaların sunduğu finansal destekler, iş dünyasına adım atmak isteyen kadınlara önemli avantajlar sunuyor.

Kadın girişimciler için kamu ve özel bankaların sunduğu finansal destekler, iş dünyasına adım atmak isteyen kadınlara önemli avantajlar sunuyor.  Akbank, Anadolu Bank, Denizbank ve QNB Finansbank gibi özel bankalar, Halkbank, Ziraat Bankası ve VakıfBank gibi kamu bankaları, kadın girişimcilere yönelik kredi imkanları sunmaya devam ediyor.  Akbank, kadın KOBİ’lere 36 ay vadeli kredi desteği sunuyor. Kredi tutarı, maksimum 6.250.000 TL olarak belirlenmiş olup, imalatçı ve ihracatçılar için bu miktar 12.000.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. İşletme sahibi veya yönetici kadınlar, bu kredi paketinden faydalanabiliyor. Denizbank, kadın girişimcilere 5 milyon TL'ye kadar kredi desteği sağlıyor. Bu krediler, 31 Aralık 2025 tarihine kadar geçerli olup, 12 ay geri ödemesiz dönem dahil 60 ay vadeyle sunuluyor. QNB Finansbank, kadın girişimcilere yönelik ihracat destek kredisi ile 100.000 TL’ye kadar finansman sağlıyor. Bu kredilerin vadesi en fazla 360 gün olarak belirlenmiş olup, ihracat yapan girişimcilere yönelik avantajlar sunuyor. Halkbank Üreten Kadınlar Projesi Halkbank, üreten kadınlar projesi ile 36 ay vadeli kredi kampanyası sunuyor. İşini kurmuş kadın girişimciler için azami kredi limiti 500.000 TL’den başlıyor. Yeni iş kuran kadın girişimciler ise 6 ay anapara ödemesiz dönemi de içeren 350.000 TL kredi desteğinden yararlanabiliyor.  
Kadın girişimciler için kamu ve özel bankaların sunduğu finansal destekler, iş dünyasına adım atmak isteyen kadınlara önemli avantajlar sunuyor.

Kadın girişimciler için kamu ve özel bankaların sunduğu finansal destekler, iş dünyasına adım atmak isteyen kadınlara önemli avantajlar sunuyor. 

Akbank, Anadolu Bank, Denizbank ve QNB Finansbank gibi özel bankalar, Halkbank, Ziraat Bankası ve VakıfBank gibi kamu bankaları, kadın girişimcilere yönelik kredi imkanları sunmaya devam ediyor. 
Akbank, kadın KOBİ’lere 36 ay vadeli kredi desteği sunuyor.

Kredi tutarı, maksimum 6.250.000 TL olarak belirlenmiş olup, imalatçı ve ihracatçılar için bu miktar 12.000.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. İşletme sahibi veya yönetici kadınlar, bu kredi paketinden faydalanabiliyor.

Denizbank, kadın girişimcilere 5 milyon TL'ye kadar kredi desteği sağlıyor. Bu krediler, 31 Aralık 2025 tarihine kadar geçerli olup, 12 ay geri ödemesiz dönem dahil 60 ay vadeyle sunuluyor.

QNB Finansbank, kadın girişimcilere yönelik ihracat destek kredisi ile 100.000 TL’ye kadar finansman sağlıyor. Bu kredilerin vadesi en fazla 360 gün olarak belirlenmiş olup, ihracat yapan girişimcilere yönelik avantajlar sunuyor.

Halkbank Üreten Kadınlar Projesi

Halkbank, üreten kadınlar projesi ile 36 ay vadeli kredi kampanyası sunuyor. İşini kurmuş kadın girişimciler için azami kredi limiti 500.000 TL’den başlıyor.

Yeni iş kuran kadın girişimciler ise 6 ay anapara ödemesiz dönemi de içeren 350.000 TL kredi desteğinden yararlanabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.