Kadıköy'de çılgın maç!

SPOR 09.10.2022 - 22:17, Güncelleme: 09.10.2022 - 22:17
 

Kadıköy'de çılgın maç!

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-4 kazandı.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-4 yendi. Mücadelede sarı-lacivertliler 2, konuk ekip ise 1 golünü penaltıdan buldu. Fenerbahçe'de Enner Valencia hat-trick yaparken, galibiyeti getiren golü 90+4. dakikada Batshuayi kaydetti. 9 kez filelerin havalandırıldığı karşılaşma Süper Lig'de sezonun en çok golünün atıldığı mücadele oldu.
Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-4 kazandı.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-4 yendi. Mücadelede sarı-lacivertliler 2, konuk ekip ise 1 golünü penaltıdan buldu.

Fenerbahçe'de Enner Valencia hat-trick yaparken, galibiyeti getiren golü 90+4. dakikada Batshuayi kaydetti.

9 kez filelerin havalandırıldığı karşılaşma Süper Lig'de sezonun en çok golünün atıldığı mücadele oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.