Kadıköy Plajlar Listesi...

SEYAHAT - KİTAP 08.10.2024 - 19:24, Güncelleme: 08.10.2024 - 19:24
 

Kadıköy Plajlar Listesi...

İstanbul’un ilçelerinden olan Kadıköy'de nerede denize girilir? Kadıköy'de denize girilecek yerler var mı? işte detaylar...

Kadıköy, İstanbul’un bir ilçesidir ve İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Kocaeli Yarımadası’nın Güneybatı kesiminde yer alan Kadıköy ilçesinin; Doğu tarafında Maltepe, Kuzeydoğu tarafında Ataşehir, Kuzeybatı tarafında Üsküdar yer alırken, Güney ve Batı tarafında ise Marmara Denizi yer almaktadır.  Bostancı Halk Plajı Bostancı Halk Plajı ücretsiz ziyaret edilebilir bir lokasyondur. Soyunma kabini ve duş imkanı bulunuyor. Plaj alanı taşlı yapıya sahip ve deniz içerisinde de midye ve taş görülebilir. Belediyeye ait işletme var ve buradan yiyecek ile içecek satın alabiliyorsunuz.  Erenköy Halk Plajı Erenköy Halk Plajı, Kadıköy’de ücretsiz denize girebileceğiniz bir plajdır. Duş ve soyunma kabini imkanları var. Denizi ve plaj alanı taşlı olmasından dolayı; deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir.Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir ya da Erenköy Halk Plajı çevresinde hizmet veren restoran, kafe ve marketlerden satın alabilirsiniz. Caddebostan Plajı Caddebostan Plajı’nda; tuvalet, soyunma kabini ve duş imkanları bulunmaktadır. Şezlong ve şemsiye hizmeti de var ve saat 18:00’den sonra ücretsizdir. 65 yaş ve üzerine de ücretsizdir. Caddebostan Plajı’nda denizin en güzel saatleri ise sabah saatleridir.  Caddebostan Plajı 2 Deniz içerisinde taşlar var ve bu yüzden deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Caddebostan Plajı 2 girişi ücretsizdir. Plaj alanı kum yapısına sahiptir. Sabah erken saatlerde gidilmesi halinde; denizin en güzel saatlerini izleyebilirsiniz. Beltur’a ait kafe hizmeti de bulunmaktadır. 
İstanbul’un ilçelerinden olan Kadıköy'de nerede denize girilir? Kadıköy'de denize girilecek yerler var mı? işte detaylar...

Kadıköy, İstanbul’un bir ilçesidir ve İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Kocaeli Yarımadası’nın Güneybatı kesiminde yer alan Kadıköy ilçesinin; Doğu tarafında Maltepe, Kuzeydoğu tarafında Ataşehir, Kuzeybatı tarafında Üsküdar yer alırken, Güney ve Batı tarafında ise Marmara Denizi yer almaktadır. 

Bostancı Halk Plajı

Bostancı Halk Plajı ücretsiz ziyaret edilebilir bir lokasyondur. Soyunma kabini ve duş imkanı bulunuyor. Plaj alanı taşlı yapıya sahip ve deniz içerisinde de midye ve taş görülebilir. Belediyeye ait işletme var ve buradan yiyecek ile içecek satın alabiliyorsunuz. 

Erenköy Halk Plajı

Erenköy Halk Plajı, Kadıköy’de ücretsiz denize girebileceğiniz bir plajdır. Duş ve soyunma kabini imkanları var. Denizi ve plaj alanı taşlı olmasından dolayı; deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir.Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir ya da Erenköy Halk Plajı çevresinde hizmet veren restoran, kafe ve marketlerden satın alabilirsiniz.

Caddebostan Plajı

Caddebostan Plajı’nda; tuvalet, soyunma kabini ve duş imkanları bulunmaktadır. Şezlong ve şemsiye hizmeti de var ve saat 18:00’den sonra ücretsizdir. 65 yaş ve üzerine de ücretsizdir. Caddebostan Plajı’nda denizin en güzel saatleri ise sabah saatleridir. 

Caddebostan Plajı 2

Deniz içerisinde taşlar var ve bu yüzden deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Caddebostan Plajı 2 girişi ücretsizdir. Plaj alanı kum yapısına sahiptir. Sabah erken saatlerde gidilmesi halinde; denizin en güzel saatlerini izleyebilirsiniz. Beltur’a ait kafe hizmeti de bulunmaktadır. 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.