Kabzımallar Odasından Geleneksel Aşure Etkinliği

20.09.2019 - 18:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kabzımallar Odasından Geleneksel Aşure Etkinliği

Kahramanmaraş Kabzımallar Ve Komisyoncular Odası, Muharrem ayı ve Aşure günü nedeniyle hal esnafına ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Geleneksel düzenlenen aşure programına Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Eyüp Karataş, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, bazı esnaf odaları başkanları ve hal esnafı katıldı.     “Programımız geleneksel hale geldi” Programa katılan kişilere teşekkür eden Kahramanmaraş Kabzımallar Ve Komisyoncular Odası Halit Orhan: “Bilindiği üzere bu etkinliğimiz artık geleneksel hale geldi.     Siz değerli dostlarımızı da aramızda görmek bizleri onurlandırdı. Ben Muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlar ve bol rızık getirmesini temenni ediyorum. Programımıza katılan tüm dostlarımıza, kardeşlerimize, ağabeylerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.  
Kahramanmaraş Kabzımallar Ve Komisyoncular Odası, Muharrem ayı ve Aşure günü nedeniyle hal esnafına ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Geleneksel düzenlenen aşure programına Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Eyüp Karataş, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, bazı esnaf odaları başkanları ve hal esnafı katıldı.

 

 

“Programımız geleneksel hale geldi”

Programa katılan kişilere teşekkür eden Kahramanmaraş Kabzımallar Ve Komisyoncular Odası Halit Orhan: “Bilindiği üzere bu etkinliğimiz artık geleneksel hale geldi.

 

 

Siz değerli dostlarımızı da aramızda görmek bizleri onurlandırdı. Ben Muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlar ve bol rızık getirmesini temenni ediyorum. Programımıza katılan tüm dostlarımıza, kardeşlerimize, ağabeylerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.