Kabakçı’dan sonra bir müdür daha görevden alındı!

SPOR 09.03.2020 - 16:18, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kabakçı’dan sonra bir müdür daha görevden alındı!

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın görevinden alınmasının ardından bir müdür daha görevden alındı.

Ali İhsan Kabakçı, 2008 yılında dönemin İl Müdürü Ahmet Ak’ın yerine Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanmıştı.   Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, görevden alınarak yerine İstanbul eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz getirilmişti.   Kabakçı’nın ekibinde yer alan ve Dulkadiroğlu İlçe Müdürü olarak görev yapan Ali Aksu’nun da görevden alındığı yerine Yozgat’ta İlkokul öğretmenliği yapan ve hiçbir spor geçmişi bulunmayan Ahmet Başaran’ın atandığı öğrenildi.  
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın görevinden alınmasının ardından bir müdür daha görevden alındı.

Ali İhsan Kabakçı, 2008 yılında dönemin İl Müdürü Ahmet Ak’ın yerine Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanmıştı.

 

Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, görevden alınarak yerine İstanbul eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz getirilmişti.

 

Kabakçı’nın ekibinde yer alan ve Dulkadiroğlu İlçe Müdürü olarak görev yapan Ali Aksu’nun da görevden alındığı yerine Yozgat’ta İlkokul öğretmenliği yapan ve hiçbir spor geçmişi bulunmayan Ahmet Başaran’ın atandığı öğrenildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.