Jorge Jesus, skorun önemi yok, önemli olan kazanmaktı!

SPOR 09.10.2022 - 23:38, Güncelleme: 09.10.2022 - 23:38
 

Jorge Jesus, skorun önemi yok, önemli olan kazanmaktı!

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-4 kazandı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus,“Öncelikle en önemlisi, maçı kazanmak! 1-0 da olsa, 5-4 de olsa, 10’a 9 da olsa bir önemi yok, önemli olan kazanmaktı. Bugün de bu hedefimizi aldık.”dedi. Jesus,“ Önemli olan takımın galip gelmesi, bugün de bu gerçekleşti. Şimdi yapmamız gereken şey işimize odaklanmak. Bugünkü maç bizim defansif güvenliğimizin bir örneği değildi. Normalde diğer maçlarda her zaman savunmada daha güvenli bir görüntü sergiliyorduk. O maçlar bizim defansif anlamdaki örneğimiz diyebilirim ama bugün defansif anlamda iyi bir günümüzde değildik. Defansta bugün göstermiş olduğumuz kötü performansta yorgunluğun da etkisi olduğunu düşünüyorum.”diye konuştu.  
Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-4 kazandı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus,“Öncelikle en önemlisi, maçı kazanmak! 1-0 da olsa, 5-4 de olsa, 10’a 9 da olsa bir önemi yok, önemli olan kazanmaktı. Bugün de bu hedefimizi aldık.”dedi.

Jesus,“ Önemli olan takımın galip gelmesi, bugün de bu gerçekleşti. Şimdi yapmamız gereken şey işimize odaklanmak. Bugünkü maç bizim defansif güvenliğimizin bir örneği değildi. Normalde diğer maçlarda her zaman savunmada daha güvenli bir görüntü sergiliyorduk.

O maçlar bizim defansif anlamdaki örneğimiz diyebilirim ama bugün defansif anlamda iyi bir günümüzde değildik. Defansta bugün göstermiş olduğumuz kötü performansta yorgunluğun da etkisi olduğunu düşünüyorum.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.