Jesus’dan AEK maçı öncesi önemli açıklama!

SPOR 05.10.2022 - 18:01, Güncelleme: 05.10.2022 - 18:01
 

Jesus’dan AEK maçı öncesi önemli açıklama!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus AEK Larnaca ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü hafta maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jesus, “Maçta karşımıza zorluklar çıkacaktır ama biz bu zorlukları lehimize çevirebilmek için çalışıyoruz.”dedi. İşte Jorge Jesus’un o açıklaması: “ İki takım için de önemli bir maç olacak. AEK Larnaca grupta Dinamo Kiev’i yendi ve gruptan çıkma yarışında kendisinin de olduğunu gösterdi. Yarın evimizde oynamanın avantajını lehimize çevirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da yardımıyla buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz Avrupa’da çok tanınmasa da uluslararası kaliteli oyuncuları var.  Bosna Hersekli, Sırp oyuncuları var. Kaliteli yabancı oyuncuları var. Maçta karşımıza zorluklar çıkacaktır ama biz bu zorlukları lehimize çevirebilmek için çalışıyoruz. Rakibimiz için iyi bir gösterge. Riskli bir maç olabilir ama biz bunun bilincinde olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor ki sürprizle karşılaşmayalım. Kaliteli oyuncuları var ama biz de sahip olduğumuz değeri biliyoruz. İnanıyoruz ki yarınki maçı kazanırsak gruptan çıkmak için önemli bir adım atmış olacağız.”  
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus AEK Larnaca ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü hafta maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jesus, “Maçta karşımıza zorluklar çıkacaktır ama biz bu zorlukları lehimize çevirebilmek için çalışıyoruz.”dedi.

İşte Jorge Jesus’un o açıklaması: “ İki takım için de önemli bir maç olacak. AEK Larnaca grupta Dinamo Kiev’i yendi ve gruptan çıkma yarışında kendisinin de olduğunu gösterdi. Yarın evimizde oynamanın avantajını lehimize çevirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da yardımıyla buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz Avrupa’da çok tanınmasa da uluslararası kaliteli oyuncuları var. 
Bosna Hersekli, Sırp oyuncuları var.

Kaliteli yabancı oyuncuları var. Maçta karşımıza zorluklar çıkacaktır ama biz bu zorlukları lehimize çevirebilmek için çalışıyoruz. Rakibimiz için iyi bir gösterge. Riskli bir maç olabilir ama biz bunun bilincinde olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor ki sürprizle karşılaşmayalım. Kaliteli oyuncuları var ama biz de sahip olduğumuz değeri biliyoruz. İnanıyoruz ki yarınki maçı kazanırsak gruptan çıkmak için önemli bir adım atmış olacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.