Jayden Oosterwolde’nin serbest kalma maddesi var mı?

SPOR 30.01.2023 - 21:31, Güncelleme: 30.01.2023 - 21:31
 

Jayden Oosterwolde’nin serbest kalma maddesi var mı?

Fenerbahçe, Parma'dan 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Peki, Oosterwolde’nin serbest kalma maddesi bulunuyor mu?

Sarı lacivertliler devre arası transferini sürdürüyor. Fenerbahçe, son olarak Parma’nın sol bek’i Jayden Oosterwolde’yi renklerine bağladı. Kanarya bu transfer için takımına 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.  Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Parma Calcio 1913 S.R.L. kulübüne toplam transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır." ifadelerine yer verildi.  
Fenerbahçe, Parma'dan 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Peki, Oosterwolde’nin serbest kalma maddesi bulunuyor mu?

Sarı lacivertliler devre arası transferini sürdürüyor. Fenerbahçe, son olarak Parma’nın sol bek’i Jayden Oosterwolde’yi renklerine bağladı. Kanarya bu transfer için takımına 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Parma Calcio 1913 S.R.L. kulübüne toplam transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır." ifadelerine yer verildi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.