İzmir’in En İyi Meyhaneleri!

SEYAHAT - KİTAP 21.10.2023 - 20:09, Güncelleme: 21.10.2023 - 20:09
 

İzmir’in En İyi Meyhaneleri!

Sizler için denizi ve şehri güzel olan İzmir'in en iyi meyhanelerini sizler için araştırdık. işte o liste…

Sizler için denizi ve şehri güzel olan İzmir'in en iyi meyhanelerini sizler için araştırdık. işte o liste… Buzuki Meyhane Bornova’da açılan Buzuki, bölgenin en popüler meyhanelerinden biri. Özellikle taze ve bol çeşitli mezeleriyle dikkat çeken mekân, salaş ve rahat bir atmosfere sahip.  Koyu Meyhane Bayraklı’da yer alan Koyu Meyhane, çok gürültülü ortamları sevmeyenler için ideal bir mekân. Arkadaşlarınızla sohbet ederken birbirinizi rahat bir şekilde duyabiliyorsunuz.  Morah Yeni nesil meyhane konseptiyle hizmet veren Morah, lezzetli mezeleri ve muhteşem ambiyansıyla ön plana çıkıyor. Genellikle bekarlığa veda veya mezuniyet kutlamaları için tercih edilen mekânda müziğin biraz yüksek olduğunu söylemeliyiz.  Meyhane 1960 Aşık Veysel Nostaljik bir atmosfere sahip olan Meyhane 1960, sakin bir ortamda alkol almak isteyenlerin uğrayabileceği harika bir mekân. Mutfağı oldukça lezzetli olan meyhanenin özellikle et ürünleri büyük bir beğeni alıyor.   
Sizler için denizi ve şehri güzel olan İzmir'in en iyi meyhanelerini sizler için araştırdık. işte o liste…

Sizler için denizi ve şehri güzel olan İzmir'in en iyi meyhanelerini sizler için araştırdık. işte o liste…

Buzuki Meyhane

Bornova’da açılan Buzuki, bölgenin en popüler meyhanelerinden biri. Özellikle taze ve bol çeşitli mezeleriyle dikkat çeken mekân, salaş ve rahat bir atmosfere sahip. 

Koyu Meyhane

Bayraklı’da yer alan Koyu Meyhane, çok gürültülü ortamları sevmeyenler için ideal bir mekân. Arkadaşlarınızla sohbet ederken birbirinizi rahat bir şekilde duyabiliyorsunuz. 

Morah

Yeni nesil meyhane konseptiyle hizmet veren Morah, lezzetli mezeleri ve muhteşem ambiyansıyla ön plana çıkıyor. Genellikle bekarlığa veda veya mezuniyet kutlamaları için tercih edilen mekânda müziğin biraz yüksek olduğunu söylemeliyiz. 

Meyhane 1960 Aşık Veysel

Nostaljik bir atmosfere sahip olan Meyhane 1960, sakin bir ortamda alkol almak isteyenlerin uğrayabileceği harika bir mekân. Mutfağı oldukça lezzetli olan meyhanenin özellikle et ürünleri büyük bir beğeni alıyor. 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.