İYİ Parti'ye geçen eski milletvekili Talip Kaban kimdir?

POLİTİKA 22.10.2022 - 18:01, Güncelleme: 22.10.2022 - 18:01
 

İYİ Parti'ye geçen eski milletvekili Talip Kaban kimdir?

Bir dönem AK Parti'de vekillik yapan Talip Kaban, İYİ Parti'ye katıldı. Kaban'ın rozetini parti genel merkezinde Meral Akşener taktı. Peki, Talip Kaban kimdir?

Eski Tarım Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba'nın vekillikten ve partiden istifa edip iyi partiye katılacağını açıklamasının ardından bi sıcak gelişme daha yaşandı. Erzincan'da iki dönem MHP Belediye Başkanlığı ve bir dönem AK Parti milletvekilliği yapan Talip Kaban, İYİ Parti'ye katıldı. Kaban'ın rozetini parti genel merkezinde Meral Akşener taktı. Talip Kaban Kimdir? KTÜ Makine Mühendisliği Fakültesi mezunudur. Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincanspor Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol İmar A.Ş. Teknik Danışmanlığı ile XXII. Dönem Erzincan Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır; ayrıca Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur.
Bir dönem AK Parti'de vekillik yapan Talip Kaban, İYİ Parti'ye katıldı. Kaban'ın rozetini parti genel merkezinde Meral Akşener taktı. Peki, Talip Kaban kimdir?

Eski Tarım Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba'nın vekillikten ve partiden istifa edip iyi partiye katılacağını açıklamasının ardından bi sıcak gelişme daha yaşandı.

Erzincan'da iki dönem MHP Belediye Başkanlığı ve bir dönem AK Parti milletvekilliği yapan Talip Kaban, İYİ Parti'ye katıldı. Kaban'ın rozetini parti genel merkezinde Meral Akşener taktı.

Talip Kaban Kimdir?

KTÜ Makine Mühendisliği Fakültesi mezunudur. Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincanspor Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol İmar A.Ş. Teknik Danışmanlığı ile XXII. Dönem Erzincan Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır; ayrıca Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.