İYİ Parti’li Sinan Ölker, partililerle bir araya geldi!

POLİTİKA 29.03.2023 - 23:14, Güncelleme: 29.03.2023 - 23:14
 

İYİ Parti’li Sinan Ölker, partililerle bir araya geldi!

İYİ Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Sinan Ölker, partililerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili aday adayı Ölker son olarak, Afşin İlçe Başkanı Afşin Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ölker daha sonra İYİ Parti Andırın İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Milletvekili Aday Adayları ve teşkilat tanışma toplantısına katıldı. Yapmış olduğu ziyaretleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Sinan Ölker, “İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanımız Mesut Kurtdede ile birlikte Afşin İlçe Başkanımız Afşin Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek bölgemiz hakkında istişarelerde bulunduk, kendilerine teşekkür ediyorum. İYİ Parti Andırın İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Milletvekili Aday Adayları ve teşkilat tanışma toplantısına katıldık.  İlçe Başkanımız Fatih Dal ve yönetimine, değerli teşkilatımıza ve bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi. 
İYİ Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Sinan Ölker, partililerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili aday adayı Ölker son olarak, Afşin İlçe Başkanı Afşin Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ölker daha sonra İYİ Parti Andırın İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Milletvekili Aday Adayları ve teşkilat tanışma toplantısına katıldı.

Yapmış olduğu ziyaretleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Sinan Ölker, “İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanımız Mesut Kurtdede ile birlikte Afşin İlçe Başkanımız Afşin Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek bölgemiz hakkında istişarelerde bulunduk, kendilerine teşekkür ediyorum.

İYİ Parti Andırın İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Milletvekili Aday Adayları ve teşkilat tanışma toplantısına katıldık.  İlçe Başkanımız Fatih Dal ve yönetimine, değerli teşkilatımıza ve bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.