İyi partili Sert, Şehrin liyakatli kadrolara ihtiyacı var!

POLİTİKA 29.03.2023 - 13:25, Güncelleme: 29.03.2023 - 13:32
 

İyi partili Sert, Şehrin liyakatli kadrolara ihtiyacı var!

İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Burak Sert, şehrin daha liyakatli kadrolara ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Burak Sert, “6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 14 Mayıs genel seçimler öncesi vatandaşlarımızın sesini daha gür duyurabilmek için milletvekili aday adayı oldum. Şehrimizin değerlerinin yeteri kadar kullanılmadığını düşünüyorum. Bu şehrimiz daha iyi hizmetleri hak etiğini düşünüyorum. Şehrin daha liyakatli kadrolara ihtiyacı olduğunun düşünüyorum.” Diye konuştu. 
İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Burak Sert, şehrin daha liyakatli kadrolara ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Burak Sert, “6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

14 Mayıs genel seçimler öncesi vatandaşlarımızın sesini daha gür duyurabilmek için milletvekili aday adayı oldum.

Şehrimizin değerlerinin yeteri kadar kullanılmadığını düşünüyorum. Bu şehrimiz daha iyi hizmetleri hak etiğini düşünüyorum.

Şehrin daha liyakatli kadrolara ihtiyacı olduğunun düşünüyorum.” Diye konuştu. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.