İyi partili Kamalak’tan kurban bayramı mesajı!

AKTÜEL 08.07.2022 - 00:45, Güncelleme: 08.07.2022 - 00:47
 

İyi partili Kamalak’tan kurban bayramı mesajı!

İyi parti merkez disiplin kurulu üyesi Kahramanmaraşlı Av. M.Furkan Kamalak, kurban bayramı nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Kamalak, “Bayramlar; birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı günlerdir. Bu coşkunun her zaman yaşanmasını, evlerimizden ve ülkemizden eksik olmamasını diliyorum” dedi. “Büyüklerimizi unutmamalı, yavrularımızı sevindirmeliyiz” İşte Kamalak’ın o mesajı: “ İslam dünyası olarak birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi olan bayramlar büyük küçük herkesin bir araya gelerek en güzel anları doyasıya yaşadığı özel ve anlamlı günlerdir. Bayramlarımız; paylaşma, yardımlaşma, dayanışma gibi milletimize has değerlerimizin en üst seviyeye çıktığı, yaşamımızı renklendiren, bizleri birbirimize yakınlaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, coşku, sevinç ve heyecan dolu müstesna günlerimizdir. Büyük bir coşkuyla idrak ettiğimiz, milli ve manevi değerlerimizin içtenlikle yaşandığı Kurban Bayramı’nda üzerimizde büyük emekleri olan bizleri heyecanla bekleyen büyüklerimizi unutmamalı, yavrularımızı sevindirmeliyiz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve hemşehrimizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
İyi parti merkez disiplin kurulu üyesi Kahramanmaraşlı Av. M.Furkan Kamalak, kurban bayramı nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Kamalak, “Bayramlar; birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı günlerdir. Bu coşkunun her zaman yaşanmasını, evlerimizden ve ülkemizden eksik olmamasını diliyorum” dedi.

“Büyüklerimizi unutmamalı, yavrularımızı sevindirmeliyiz”

İşte Kamalak’ın o mesajı: “ İslam dünyası olarak birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi olan bayramlar büyük küçük herkesin bir araya gelerek en güzel anları doyasıya yaşadığı özel ve anlamlı günlerdir. Bayramlarımız; paylaşma, yardımlaşma, dayanışma gibi milletimize has değerlerimizin en üst seviyeye çıktığı, yaşamımızı renklendiren, bizleri birbirimize yakınlaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, coşku, sevinç ve heyecan dolu müstesna günlerimizdir. Büyük bir coşkuyla idrak ettiğimiz, milli ve manevi değerlerimizin içtenlikle yaşandığı Kurban Bayramı’nda üzerimizde büyük emekleri olan bizleri heyecanla bekleyen büyüklerimizi unutmamalı, yavrularımızı sevindirmeliyiz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve hemşehrimizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.