İyi parti’li Kamalak’tan deprem bölgesiyle ilgili çarpıcı iddia!

POLİTİKA 05.04.2023 - 00:33, Güncelleme: 08.04.2023 - 23:20
 

İyi parti’li Kamalak’tan deprem bölgesiyle ilgili çarpıcı iddia!

İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı av. Furkan Kamalak, deprem bölgesi için çarpıcı bir iddiada bulundu. işte detaylar...

İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı av. Furkan Kamalak, deprem bölgesi için çarpıcı bir iddiada bulundu. Kamalak, 6 Şubat depremlerinin merkezi olan Kahramanmaraş’ta AFAD görevlilerinin 40 saat boyunca olaylara müdahale etmek için bekletildiğini öne sürdü. İşte Furkan Kamalak’ın fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına aktardıkları:  “Büyük bir depremler karşı karıya kaldık ama bizi gözlemlediğimiz şu ki; yeteri düzeyde veri akışı sağlanılamamış. Ben depremin ikinci günü deprem bölgesindeydim. İlk iş olarak AFAD merkezine geldim. Burada yetkililerle görüştüm. İçimizi acıtan cevaplarla karşı karşıya kaldık. AFAD yetkililerimizin bana aktardığı bilgi şu; Furkan bey depremin olduğu günü saat 8’de Kahramanmaraş’taydık. Ancak bizi göndermediler dedi. Neden dedim, bizde bilmiyoruz dediler. Ve 40 saat boyunca bizi orada beklettiler dedi. En son biz dedik yardımlar geliyor, en azından yardım dağıtımına gidelim. Bu noktada bir faydamız dokunsun. İzin vermediler dedi. 40’ıncı saat sonrasında tama gidin çalışın denildi. Gideceğiz ama Furkan Bey şehri bilmiyoruz. Nereye gideceğiz, nereye müdahale edeceğiz. Avantaj mı dezavantaj mı bilemedik her yer müdahale noktasıydı. Hiçbir yere müdahale edilmemiş. Alet edevat hiçbir şeyimiz yoktu dediler.”   
İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı av. Furkan Kamalak, deprem bölgesi için çarpıcı bir iddiada bulundu. işte detaylar...

İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı av. Furkan Kamalak, deprem bölgesi için çarpıcı bir iddiada bulundu.

Kamalak, 6 Şubat depremlerinin merkezi olan Kahramanmaraş’ta AFAD görevlilerinin 40 saat boyunca olaylara müdahale etmek için bekletildiğini öne sürdü.

İşte Furkan Kamalak’ın fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına aktardıkları: 
“Büyük bir depremler karşı karıya kaldık ama bizi gözlemlediğimiz şu ki; yeteri düzeyde veri akışı sağlanılamamış. Ben depremin ikinci günü deprem bölgesindeydim. İlk iş olarak AFAD merkezine geldim. Burada yetkililerle görüştüm. İçimizi acıtan cevaplarla karşı karşıya kaldık.

AFAD yetkililerimizin bana aktardığı bilgi şu; Furkan bey depremin olduğu günü saat 8’de Kahramanmaraş’taydık. Ancak bizi göndermediler dedi. Neden dedim, bizde bilmiyoruz dediler.

Ve 40 saat boyunca bizi orada beklettiler dedi. En son biz dedik yardımlar geliyor, en azından yardım dağıtımına gidelim. Bu noktada bir faydamız dokunsun. İzin vermediler dedi.

40’ıncı saat sonrasında tama gidin çalışın denildi. Gideceğiz ama Furkan Bey şehri bilmiyoruz. Nereye gideceğiz, nereye müdahale edeceğiz. Avantaj mı dezavantaj mı bilemedik her yer müdahale noktasıydı. Hiçbir yere müdahale edilmemiş. Alet edevat hiçbir şeyimiz yoktu dediler.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.