İyi parti’li Furkan Kamalak Koray Aydın’ı ziyaret etti!

POLİTİKA 06.10.2022 - 10:25, Güncelleme: 06.10.2022 - 10:25
 

İyi parti’li Furkan Kamalak Koray Aydın’ı ziyaret etti!

İyi parti merkez disiplin kurulu üyesi Kahramanmaraşlı Av. M.Furkan Kamalak, ziyaretlerini sürdürüyor.

Kamalak ziyaretleri kapsamında İyi parti Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Furkan Kamalak, “Kıymetli büyüğüm Koray Aydın başkanımızla oldukça verimli ve uzun bir sohbet gerçekleştirdik. Partimiz için gece gündüz demeden koşturan tüm büyüklerimizden Allah razı olsun.”ifadelerine yer verdi.  
İyi parti merkez disiplin kurulu üyesi Kahramanmaraşlı Av. M.Furkan Kamalak, ziyaretlerini sürdürüyor.

Kamalak ziyaretleri kapsamında İyi parti Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Furkan Kamalak, “Kıymetli büyüğüm Koray Aydın başkanımızla oldukça verimli ve uzun bir sohbet gerçekleştirdik. Partimiz için gece gündüz demeden koşturan tüm büyüklerimizden Allah razı olsun.”ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.