İYİ partili Çabukel’den iddialı açıklamalar!

YEREL HABERLER 05.01.2023 - 20:02, Güncelleme: 10.01.2023 - 23:31
 

İYİ partili Çabukel’den iddialı açıklamalar!

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Ahmet Çabukel, il başkanlığındaki son açıklamasını fisiltihaber.com.tr adresine yaptı.

Çabukel,“Yaklaşık 4,5 yıl il başkanlığı görevini yürüttüm. Amacımız partimizi şehrimizde en iyi şekilde temsil etmekti. Elimizden geldiği kadarıyla en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum.”dedi. Görevde olduğu süre zarfından yoğun mesai harcadıklarını vurgulayan Ahmet Çabukel,“ Şehrimizdeki sorunları gündeme getirdik, sorunlarını çözümü için somut adımlar attık. Tüm ilçelerimizle koordineli bir şekilde çalışmaya gayret ettik. Esnaf ziyareti, vatandaşla buluşmaları düzenledik. Çok kişinin elini sıktık, amacımız gönüllere dokunmaktı. Pandemi sürecinde çalışmalarımız durmadı, kimseyi unutmadık herkese kucak açtık. Genel başkanımızdan almış olduğumuz motivasyon ile çalışıyoruz.”ifadelerine yer verdi.   “4,5 yılda büyük bir yol kat ettik” Genel seçimler öncesi tüm sandık görevlilerini atadıklarını kaydeden Çabukel şunları söyledi,  “İl başkanı olarak ilk atandığımda yaklaşık 750 üyemiz vardı. Şuan il geneli üyemiz 10 binin üzerine çıkmış durumda. Bu konuda çok güzel yol kat ettik. Teşkilatlarımız üzerinde çalışmalar yürüttük. Şuanda her mahallede temsilcilerimiz hazır, sandık görevlilerimizin hepsini atadık.  Şehrimizdeki ve ülkemizdeki sorunlarla ilgili değinmediğimiz konu kalmadı. Şehrimizde maalesef kronikleşmiş sorunlar var. Bu sorunlarımızı çözmeliyiz. Şehrimizin yeteri kadar yatırım almadığını görüyoruz.” “Şehre yeni bir heyecan katmak istiyorum” Kahramanmaraş’tan en az 3 milletvekili çıkaracaklarını iddia eden Av. Ahmet Çabukel, “4,5 yıldır süren görevimi 7 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan il kongresinde görevimi bırakıyorum. Bu süreçten sonra milletvekili aday adayı olmayı düşünüyorum. Şehrimize yeni bir heyecan katmak istiyorum. İnanıyoruz ki; önümüzdeki genel seçimlerinde şehrimizden en az 3 milletvekili çıkartacağımızı düşünüyorum. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Millet ittifakı adayının da yeni cumhurbaşkanının olacağını düşünüyorum. 2023 yılının hepimize iyi geleceğini düşünüyorum.” Diye konuştu.
İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Ahmet Çabukel, il başkanlığındaki son açıklamasını fisiltihaber.com.tr adresine yaptı.

Çabukel,“Yaklaşık 4,5 yıl il başkanlığı görevini yürüttüm. Amacımız partimizi şehrimizde en iyi şekilde temsil etmekti. Elimizden geldiği kadarıyla en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum.”dedi.

Görevde olduğu süre zarfından yoğun mesai harcadıklarını vurgulayan Ahmet Çabukel,“ Şehrimizdeki sorunları gündeme getirdik, sorunlarını çözümü için somut adımlar attık. Tüm ilçelerimizle koordineli bir şekilde çalışmaya gayret ettik. Esnaf ziyareti, vatandaşla buluşmaları düzenledik. Çok kişinin elini sıktık, amacımız gönüllere dokunmaktı. Pandemi sürecinde çalışmalarımız durmadı, kimseyi unutmadık herkese kucak açtık. Genel başkanımızdan almış olduğumuz motivasyon ile çalışıyoruz.”ifadelerine yer verdi.  

“4,5 yılda büyük bir yol kat ettik”

Genel seçimler öncesi tüm sandık görevlilerini atadıklarını kaydeden Çabukel şunları söyledi,  “İl başkanı olarak ilk atandığımda yaklaşık 750 üyemiz vardı. Şuan il geneli üyemiz 10 binin üzerine çıkmış durumda. Bu konuda çok güzel yol kat ettik. Teşkilatlarımız üzerinde çalışmalar yürüttük. Şuanda her mahallede temsilcilerimiz hazır, sandık görevlilerimizin hepsini atadık.  Şehrimizdeki ve ülkemizdeki sorunlarla ilgili değinmediğimiz konu kalmadı. Şehrimizde maalesef kronikleşmiş sorunlar var. Bu sorunlarımızı çözmeliyiz. Şehrimizin yeteri kadar yatırım almadığını görüyoruz.”

“Şehre yeni bir heyecan katmak istiyorum”

Kahramanmaraş’tan en az 3 milletvekili çıkaracaklarını iddia eden Av. Ahmet Çabukel, “4,5 yıldır süren görevimi 7 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan il kongresinde görevimi bırakıyorum. Bu süreçten sonra milletvekili aday adayı olmayı düşünüyorum. Şehrimize yeni bir heyecan katmak istiyorum. İnanıyoruz ki; önümüzdeki genel seçimlerinde şehrimizden en az 3 milletvekili çıkartacağımızı düşünüyorum. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Millet ittifakı adayının da yeni cumhurbaşkanının olacağını düşünüyorum. 2023 yılının hepimize iyi geleceğini düşünüyorum.” Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.