İyi partili başkan Çabukel Türkoğlu’nda esnaf ziyareti yaptı!

POLİTİKA 18.08.2022 - 20:20, Güncelleme: 18.08.2022 - 20:20
 

İyi partili başkan Çabukel Türkoğlu’nda esnaf ziyareti yaptı!

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, Türkoğlu’nda yaptığı esnaf ziyaretlerinde halka bir dokunup bin ah işittiklerini belirterek Türkoğlu’nda esnafın da vatandaşın da dertli olduğunu söyledi.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz, İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ ve partililerden oluşan heyet, Türkoğlu’nda esnaf gezisi yaparak, hem esnafların hem de vatandaşların sorunlarını dinledi. İYİ Parti heyetini sevinçle karşılayan vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları anlatarak mevcut siyasi iktidarın yanlış politikalarından dert yandılar.    Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Türkoğlu’nda da vatandaşların kimsesizlikten şikayet ettiğini belirterek, halkın sorunlarını anlatmada ve çözüm aramada muhatap bulamadıklarını söyledi.   
İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, Türkoğlu’nda yaptığı esnaf ziyaretlerinde halka bir dokunup bin ah işittiklerini belirterek Türkoğlu’nda esnafın da vatandaşın da dertli olduğunu söyledi.
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz, İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ ve partililerden oluşan heyet, Türkoğlu’nda esnaf gezisi yaparak, hem esnafların hem de vatandaşların sorunlarını dinledi. İYİ Parti heyetini sevinçle karşılayan vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları anlatarak mevcut siyasi iktidarın yanlış politikalarından dert yandılar. 
 
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Türkoğlu’nda da vatandaşların kimsesizlikten şikayet ettiğini belirterek, halkın sorunlarını anlatmada ve çözüm aramada muhatap bulamadıklarını söyledi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.