İyi parti’den annelere ziyaret!

AKTÜEL 08.05.2022 - 21:57, Güncelleme: 08.05.2022 - 21:57
 

İyi parti’den annelere ziyaret!

İYİ Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel ve bazı il yöneticileri 8 Mayıs anneler günü nedeniyle başta şehit anneleri olmak üzere bazı mahallelerde annelere ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili konuşana Başkan Çabukel şu ifadelere yer verdi: “ Annelerimizin bir günde değil her gün hatırlanması, onların desteğinin, çocuğu kaç yaşında olursa olsun öneminin hatırlanması bizler için çok önemli.  Bir anne çocuğu yetiştirirken aslında çocuğun biyolojik ve fizyolojik ihtiyaçlarından öte, insanı insan yapan özelliklerinin kazanılmasında eşsiz bir güce sahip. İyi ailemiz şehit ailelerimizi yalnız bırakmadı. Etkinlik programında annelerimizin dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek bir nebze de ortak olmaya çalışarak tebessüm etmelerini sağladık. Güzel günlerin bizlerin olduğu ve tüm annelerimizin yüzlerinin güldüğü bir Türkiye için tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.”  
İYİ Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel ve bazı il yöneticileri 8 Mayıs anneler günü nedeniyle başta şehit anneleri olmak üzere bazı mahallelerde annelere ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili konuşana Başkan Çabukel şu ifadelere yer verdi: “ Annelerimizin bir günde değil her gün hatırlanması, onların desteğinin, çocuğu kaç yaşında olursa olsun öneminin hatırlanması bizler için çok önemli.

 Bir anne çocuğu yetiştirirken aslında çocuğun biyolojik ve fizyolojik ihtiyaçlarından öte, insanı insan yapan özelliklerinin kazanılmasında eşsiz bir güce sahip. İyi ailemiz şehit ailelerimizi yalnız bırakmadı. Etkinlik programında annelerimizin dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek bir nebze de ortak olmaya çalışarak tebessüm etmelerini sağladık.

Güzel günlerin bizlerin olduğu ve tüm annelerimizin yüzlerinin güldüğü bir Türkiye için tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.