İyi parti’de ne oluyor? İlçe başkanı görevden el çektirildi!

POLİTİKA 22.10.2022 - 16:01, Güncelleme: 23.10.2022 - 23:18
 

İyi parti’de ne oluyor? İlçe başkanı görevden el çektirildi!

İyi parti kulislerindeki hareketlilik devam ediyor. İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç, görevden el çektirildiğini açıkladı.

İyi parti kulislerindeki hareketlilik devam ediyor. İyi partiye bir yandan katılımlar devam ederken bir yandan ise istifalar ve görevden almalar devam ediyor.  İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç ve yönetimi İyi parti genel başkanı Meral Akşener’in talimatıyla görevden el çektirildi. Geçtiğimiz haftalarda iyi parti il ilçe başkanlıklarının kongreleri açıklanmıştı. Bunun üzerine Kılıç, yeniden Onikişubat ilçe başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Bugün alınan karar ile ilçe başkanı görevden el çektirildi.  Kılıç sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada:  “Genel başkanımız sayın Meral Akşener 'in takdiriyle Onikişubat ilçe başkanı olarak şahsım ve yönetimimim görevden el çektirilmiştir. Bu konu ile alakalı ilerleyen zamanlarda bir basın açıklaması yapabilirim.Bu süreçten sonra ilçe başkanlığı sıfatım olmasa bile partimin ve genel başkanımız sayın Meral Akşener'in emrinde olduğumun bilinmesini isterim...” ifadelerine yer verdi.   
İyi parti kulislerindeki hareketlilik devam ediyor. İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç, görevden el çektirildiğini açıkladı.

İyi parti kulislerindeki hareketlilik devam ediyor. İyi partiye bir yandan katılımlar devam ederken bir yandan ise istifalar ve görevden almalar devam ediyor. 

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç ve yönetimi İyi parti genel başkanı Meral Akşener’in talimatıyla görevden el çektirildi.

Geçtiğimiz haftalarda iyi parti il ilçe başkanlıklarının kongreleri açıklanmıştı. Bunun üzerine Kılıç, yeniden Onikişubat ilçe başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Bugün alınan karar ile ilçe başkanı görevden el çektirildi. 

Kılıç sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada: 

“Genel başkanımız sayın Meral Akşener 'in takdiriyle Onikişubat ilçe başkanı olarak şahsım ve yönetimimim görevden el çektirilmiştir. Bu konu ile alakalı ilerleyen zamanlarda bir basın açıklaması yapabilirim.Bu süreçten sonra ilçe başkanlığı sıfatım olmasa bile partimin ve genel başkanımız sayın Meral Akşener'in emrinde olduğumun bilinmesini isterim...” ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.