İyi parti’de il başkanı kim olacak? İşte il başkan adayları…

POLİTİKA 06.12.2022 - 19:50, Güncelleme: 06.12.2022 - 19:50
 

İyi parti’de il başkanı kim olacak? İşte il başkan adayları…

İyi parti Kahramanmaraş ilçe teşkilatlarında kongre süreci tamamlandı. Ocak ayında yapılması planlanan İyi parti il başkanlığı için ise geri sayım başladı.

İyi parti Kahramanmaraş ilçe teşkilatlarında kongre süreci tamamlandı. Ocak ayında yapılması planlanan İyi parti Kahramanmaraş il başkanlığı için ise geri sayım başladı. İl başkan adaylığı için ise şuana kadar 3 isim var! İyi parti kongreleri şehir kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. 2023 genel seçimlerine güçlü girmek isteyen İyi Parti’nin Kahramanmaraş’taki kulisleri bir hayli hareketli geçiyor. Milletvekili aday adaylığı için ocak ayında yapılması planlanan il kongresinde yeniden aday olmayacağı belirten il başkanı Av. Ahmet Çabukel’in koltuğuna şuana kadar 3 aday var.  İyi parti Dulkadiroğlu eski ilçe başkanı Fatih Öztürk, iyi parti İl teşkilat başkanı Süleyman Tekerek ve , iyi parti il seçim işleri başkanı Hakan Torun il başkan adaylığını açıklayan kişiler arasında yer alıyor.  fisiltihaber.com.tr - politika  
İyi parti Kahramanmaraş ilçe teşkilatlarında kongre süreci tamamlandı. Ocak ayında yapılması planlanan İyi parti il başkanlığı için ise geri sayım başladı.

İyi parti Kahramanmaraş ilçe teşkilatlarında kongre süreci tamamlandı. Ocak ayında yapılması planlanan İyi parti Kahramanmaraş il başkanlığı için ise geri sayım başladı. İl başkan adaylığı için ise şuana kadar 3 isim var!

İyi parti kongreleri şehir kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. 2023 genel seçimlerine güçlü girmek isteyen İyi Parti’nin Kahramanmaraş’taki kulisleri bir hayli hareketli geçiyor. Milletvekili aday adaylığı için ocak ayında yapılması planlanan il kongresinde yeniden aday olmayacağı belirten il başkanı Av. Ahmet Çabukel’in koltuğuna şuana kadar 3 aday var. 

İyi parti Dulkadiroğlu eski ilçe başkanı Fatih Öztürk, iyi parti İl teşkilat başkanı Süleyman Tekerek ve , iyi parti il seçim işleri başkanı Hakan Torun il başkan adaylığını açıklayan kişiler arasında yer alıyor. 

fisiltihaber.com.tr - politika

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.