İyi partide 1 ayda tüm kongreler tamamlanacak!

POLİTİKA 05.06.2020 - 15:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

İyi partide 1 ayda tüm kongreler tamamlanacak!

İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, şehirdeki ilçe kongrelerini bir ay gibi bir sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Çabukel, “İlçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra il kongremizin tarihini belirleyeceğiz. Eylül ayı gibi büyük kongremiz olacağı için büyük kongreden önce tüm kongreler bitmiş olacak.”dedi.   Pademiden sonra hayata dair yeni normallerinin olduğuna dikkat çeken Başkan Ahmet Çabukel konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnsanlarımız pandemi sürecinde maddi olarak yıpranmalarının yanında psikolojik olarak da yıprandılar. Bilindiği üzere ülkemiz bir normalleşme sürecine girdi. Bizlerde bu süreçte kalan kongrelerimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Bu ay sonu itibarıyla tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Bu ilçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra il kongremizin tarihini belirleyeceğiz.   Eylül ayı gibi büyük kongremiz olacağı için büyük kongreden önce tüm kongreler bitmiş olacak. Zaten ülke geleni tüm ilçelerini yüzde yetmişi kongrelerini tamamlamışlardı. Geri kalan kısmı ise kısa sürede tamamlayacağız. Kongrelerimiz demokrasi şöleninde geçiyor. Eski kongreleri bu yıl unutmamız gerekiyor. Bu yıl hayata dair yeni normallerimiz var. Kongrelerimizde sosyal mesafenin yanı sıra maskeler kullanılacak. Kongrelerde siyasi bir konuşma olmayacak, herhangi bir eğlence olmayacak. Kongreler için il ve ilçe başkanlıklarını kullanacağız. Bilindiği üzere partimizi 1 Haziran tarihi itibarıyla halkın girişine açtık. Misafirlerimizi sadece giriş katında karşılıyoruz. “Bize bulaşan herkese yardım elini uzattık” Pandemi sürecinde iyi parti Kahramanmaraş teşkilatlarına ulaşan kişilere yardım eli uzatmaya çalıştıklarını kaydeden Çabukel şunları söyledi: “2 bin 800 paket gıda yardımı dağıtabildik. Dağıtamadığımız kişilerin isimlerinin bir kısmını belediye’ye bir kısmını Kızılay’a ilettik. Bunu yaparken toplumsal bir bilinçle yaptık. Burada siyaseti geri plana atıp halk sağlığının önemi üzerinde durduk. Bütün ilçe teşkilatlarımız kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalıştı. Özellikle Andırın ilçemizi tebrik ediyorum inanılmaz bir şekilde çalıştılar. Şuanda kimin yardıma ihtiyacı var bilemiyoruz. Kimsenin alım gücü kalmadı. Herkesin birbirine sahip çıkması gerekiyor.”  
İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, şehirdeki ilçe kongrelerini bir ay gibi bir sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Çabukel, “İlçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra il kongremizin tarihini belirleyeceğiz. Eylül ayı gibi büyük kongremiz olacağı için büyük kongreden önce tüm kongreler bitmiş olacak.”dedi.

 

Pademiden sonra hayata dair yeni normallerinin olduğuna dikkat çeken Başkan Ahmet Çabukel konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnsanlarımız pandemi sürecinde maddi olarak yıpranmalarının yanında psikolojik olarak da yıprandılar. Bilindiği üzere ülkemiz bir normalleşme sürecine girdi. Bizlerde bu süreçte kalan kongrelerimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Bu ay sonu itibarıyla tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Bu ilçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra il kongremizin tarihini belirleyeceğiz.

 

Eylül ayı gibi büyük kongremiz olacağı için büyük kongreden önce tüm kongreler bitmiş olacak. Zaten ülke geleni tüm ilçelerini yüzde yetmişi kongrelerini tamamlamışlardı. Geri kalan kısmı ise kısa sürede tamamlayacağız. Kongrelerimiz demokrasi şöleninde geçiyor. Eski kongreleri bu yıl unutmamız gerekiyor. Bu yıl hayata dair yeni normallerimiz var. Kongrelerimizde sosyal mesafenin yanı sıra maskeler kullanılacak. Kongrelerde siyasi bir konuşma olmayacak, herhangi bir eğlence olmayacak. Kongreler için il ve ilçe başkanlıklarını kullanacağız. Bilindiği üzere partimizi 1 Haziran tarihi itibarıyla halkın girişine açtık. Misafirlerimizi sadece giriş katında karşılıyoruz.


“Bize bulaşan herkese yardım elini uzattık”


Pandemi sürecinde iyi parti Kahramanmaraş teşkilatlarına ulaşan kişilere yardım eli uzatmaya çalıştıklarını kaydeden Çabukel şunları söyledi: “2 bin 800 paket gıda yardımı dağıtabildik. Dağıtamadığımız kişilerin isimlerinin bir kısmını belediye’ye bir kısmını Kızılay’a ilettik. Bunu yaparken toplumsal bir bilinçle yaptık. Burada siyaseti geri plana atıp halk sağlığının önemi üzerinde durduk. Bütün ilçe teşkilatlarımız kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalıştı. Özellikle Andırın ilçemizi tebrik ediyorum inanılmaz bir şekilde çalıştılar. Şuanda kimin yardıma ihtiyacı var bilemiyoruz. Kimsenin alım gücü kalmadı. Herkesin birbirine sahip çıkması gerekiyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.