İyi parti kadroları Andırın’da!

POLİTİKA 14.04.2023 - 12:25, Güncelleme: 14.04.2023 - 12:25
 

İyi parti kadroları Andırın’da!

İyi parti Kahramanmaraş teşkilatı iyi parti Andırın İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gündem 14 mayıs ve depremdi. İşte detaylar...

İyi parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, Seçim Koordinasyon Başkanı Fatih Sultan Mehmet Han Öksüz, İYİ Parti Kahramanmaraş 28. Dönem Milletvekili Adayları Av. Ahmet Çabukel ,Av. Neslihan Koca Nergiz , Prof. Dr.Ziya Dumlupınar , Burak Sert, Şeyma Aytemiz Arslantürk , İrfan Mert Yıkan, Serdal Kurtoğlu ve Ayla Çiftçi Andırın İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarette Kahramanmaraş-Hatay merkezli depremlerde İlçe Teşkilatı olarak İYİ Parti Teşkilatları olarak yapılan çalışmalar değerlendirildi.  Bütün adayların birer konuşma yaptığı ziyarette Andırın Kahramanmaraş ve İlçelerinde bundan sonra yapılacak çalışmalar tarım, ziraat, siyasi ve ekonomik gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.   
İyi parti Kahramanmaraş teşkilatı iyi parti Andırın İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gündem 14 mayıs ve depremdi. İşte detaylar...

İyi parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, Seçim Koordinasyon Başkanı Fatih Sultan Mehmet Han Öksüz, İYİ Parti Kahramanmaraş 28. Dönem Milletvekili Adayları Av. Ahmet Çabukel ,Av. Neslihan Koca Nergiz , Prof. Dr.Ziya Dumlupınar , Burak Sert, Şeyma Aytemiz Arslantürk , İrfan Mert Yıkan, Serdal Kurtoğlu ve Ayla Çiftçi Andırın İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyarette Kahramanmaraş-Hatay merkezli depremlerde İlçe Teşkilatı olarak İYİ Parti Teşkilatları olarak yapılan çalışmalar değerlendirildi. 

Bütün adayların birer konuşma yaptığı ziyarette Andırın Kahramanmaraş ve İlçelerinde bundan sonra yapılacak çalışmalar tarım, ziraat, siyasi ve ekonomik gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.