İyi Parti kadınların sorunlarını tespit etmek için düğmeye bastı!

POLİTİKA 06.11.2022 - 15:52, Güncelleme: 06.11.2022 - 15:52
 

İyi Parti kadınların sorunlarını tespit etmek için düğmeye bastı!

Çalıştaylarda her şehirde kadınların öne çıkan sorunları tartışılıp, nedenleri belirlenip çözüm önerileri konuşulacak ve raporlaştırılacak.

Çalıştaylarda her şehirde kadınların öne çıkan sorunları tartışılıp, nedenleri belirlenip çözüm önerileri konuşulacak ve raporlaştırılacak. İlk çalıştay Orta ve Doğu Karadeniz şehirlerinin katılımıyla Samsun’da gerçekleşti.  Çalıştay’a Samsun, Ordu, Sinop, Trabzon, Artvin, Amasya ve Giresun’dan 165 temsilci katıldı.  İyi Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel,“Bugün Türkiye’de; kadın cinayetleri, çocuk gelin vakaları, taciz, psikolojik şiddet,  tecavüz, çalışma hayatına katılımdaki ayrımcılık ve mobing gibi birçok sorun alanı bulunuyor. Ancak hiçbir sorunun üzerine kalıcı ve kapsamlı çözüm önerileriyle gidilemiyor.”dedi. İşte Yüksel’in o açıklaması:  “Ülkemizin farklı bölgelerinde kadınların yaşadığı sorunları yerel temsilcilerle beraber tespit etmek bugüne kadar açığa çıkmayan birçok sorunu da ortaya çıkaracak. İYİ Parti kadın çalıştayları işte bu konuda daha önce bu ölçekte uygulanmamış bir yöntem izleyerek Türkiye’nin 81 şehrindeki kadın sorunlarını yerel katılımcıların söz aldığı bir platforma taşıyor. Çalıştaylarımızda tüm şehirler temsil edilecek ve şehirlere dair sorunların teşhisi, nedenleri  ve çözüm önerileri şehrin temsilcileri tarafından belirlenecek.”   
Çalıştaylarda her şehirde kadınların öne çıkan sorunları tartışılıp, nedenleri belirlenip çözüm önerileri konuşulacak ve raporlaştırılacak.

Çalıştaylarda her şehirde kadınların öne çıkan sorunları tartışılıp, nedenleri belirlenip çözüm önerileri konuşulacak ve raporlaştırılacak. İlk çalıştay Orta ve Doğu Karadeniz şehirlerinin katılımıyla Samsun’da gerçekleşti. 

Çalıştay’a Samsun, Ordu, Sinop, Trabzon, Artvin, Amasya ve Giresun’dan 165 temsilci katıldı. 

İyi Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel,“Bugün Türkiye’de; kadın cinayetleri, çocuk gelin vakaları, taciz, psikolojik şiddet,  tecavüz, çalışma hayatına katılımdaki ayrımcılık ve mobing gibi birçok sorun alanı bulunuyor. Ancak hiçbir sorunun üzerine kalıcı ve kapsamlı çözüm önerileriyle gidilemiyor.”dedi.

İşte Yüksel’in o açıklaması: 

“Ülkemizin farklı bölgelerinde kadınların yaşadığı sorunları yerel temsilcilerle beraber tespit etmek bugüne kadar açığa çıkmayan birçok sorunu da ortaya çıkaracak. İYİ Parti kadın çalıştayları işte bu konuda daha önce bu ölçekte uygulanmamış bir yöntem izleyerek Türkiye’nin 81 şehrindeki kadın sorunlarını yerel katılımcıların söz aldığı bir platforma taşıyor. Çalıştaylarımızda tüm şehirler temsil edilecek ve şehirlere dair sorunların teşhisi, nedenleri  ve çözüm önerileri şehrin temsilcileri tarafından belirlenecek.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.