İyi Parti Belediyeciliğiyle Şehrin Kaderini Değiştireceğiz!

POLİTİKA 14.09.2023 - 09:50, Güncelleme: 16.09.2023 - 20:30
 

İyi Parti Belediyeciliğiyle Şehrin Kaderini Değiştireceğiz!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr ‘ye özel açıklamalarda bulundu. işte detaylar..

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr ‘ye özel açıklamalarda bulundu. Başkan Tekerek, şehrin kaderine terk edildiğini öne sürerek şehrin bu kaderini değiştireceklerini kaydetti.  Tekerek, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mesut Dedeoğlu’nun yüzün üzerinde projesi var. Bunu zaman zaman kamuoyuyla paylaşacağız.”dedi. İşte  Süleyman Tekerek’in açıklamalarının satır başları:  ŞEHRİN SORUNLARINA KULAK TIKIYORLAR Şehrimizdeki deprem sonrası 5 ilçe başkanımız değişti. Göreve yeni atanan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.  Yerel seçimler hazırlığımız devam ediyor. Bu süreçte bizi yöneten kişilerin ne kadar plansız ve programsız olduğunu gördük. Şehirdeki bazı okullarımızda sorunlar devam ediyor. Öğretmen ataması yapılmayan okullar var. Deprem sonrası taşımalı eğitim yapılması planlanan yerler var ama hala bir çalışma yapılmış değil. Öğrencilerimizin yemek problemi var. YÜZÜN ÜZERİNDE PROJEMİZ VAR! Yerel seçimler öncesi ilk Belediye Başkan adayını İYİ Parti olarak biz açıkladık. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız TBMM 24. Dönem milletvekili Mesut Dedeoğlu oldu. Şehrimizde değişimin şart olduğunu görüyoruz. Şehrin kaderini değiştirmek istiyoruz. Dedeoğlu’nun doğru isim olduğunu düşünüyoruz. Şehrin hak ettiği hizmetleri değeri görmesini istiyoruz. Dedeoğlu’nun yüzün üzerinde projeleri var. Bunları zaman zaman kamuoyuyla paylaşacağız. ŞEHİR KADERİNE TERK EDİLİYOR! Şehirdeki insanların onore edilmesi gerekiyor. Çünkü biz hiçbir şekilde şehirdeki hizmetleri onore edilerek almıyoruz. Şehrimizi İYİ Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Şehirdeki milletvekillerinin şehrin bir sorununu çözdüğüne şahit olmadım. Lütfen çözdülerse beni ikaz edin ben onlardan özür dileyeceğim. Şehrimizde yurt sorunu var. Ben bu sorunu gündeme getirdiğimizde hiçbir milletvekili bunu gündeme getirmiyor. Kimse öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmiyor. Bizler bu konunu takipçisi olacağız. Kahramanmaraşlılar kaderine terk edildiği gibi şehrimize gelecek olan öğrenci kardeşlerimizde kaderine terk ediliyor.  FAHİŞ KİRA ARTIŞLARI VAR! Şehirdeki kira fiyatları çok yüksek, bununla ilgili her hangi bir şekilde bir çalışma yapılmış değil.”    
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr ‘ye özel açıklamalarda bulundu. işte detaylar..

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr ‘ye özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Tekerek, şehrin kaderine terk edildiğini öne sürerek şehrin bu kaderini değiştireceklerini kaydetti. 

Tekerek, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mesut Dedeoğlu’nun yüzün üzerinde projesi var. Bunu zaman zaman kamuoyuyla paylaşacağız.”dedi.
İşte  Süleyman Tekerek’in açıklamalarının satır başları: 

ŞEHRİN SORUNLARINA KULAK TIKIYORLAR

Şehrimizdeki deprem sonrası 5 ilçe başkanımız değişti. Göreve yeni atanan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.  Yerel seçimler hazırlığımız devam ediyor.

Bu süreçte bizi yöneten kişilerin ne kadar plansız ve programsız olduğunu gördük. Şehirdeki bazı okullarımızda sorunlar devam ediyor. Öğretmen ataması yapılmayan okullar var. Deprem sonrası taşımalı eğitim yapılması planlanan yerler var ama hala bir çalışma yapılmış değil. Öğrencilerimizin yemek problemi var.

YÜZÜN ÜZERİNDE PROJEMİZ VAR!

Yerel seçimler öncesi ilk Belediye Başkan adayını İYİ Parti olarak biz açıkladık. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız TBMM 24. Dönem milletvekili Mesut Dedeoğlu oldu. Şehrimizde değişimin şart olduğunu görüyoruz. Şehrin kaderini değiştirmek istiyoruz. Dedeoğlu’nun doğru isim olduğunu düşünüyoruz. Şehrin hak ettiği hizmetleri değeri görmesini istiyoruz. Dedeoğlu’nun yüzün üzerinde projeleri var. Bunları zaman zaman kamuoyuyla paylaşacağız.

ŞEHİR KADERİNE TERK EDİLİYOR!

Şehirdeki insanların onore edilmesi gerekiyor. Çünkü biz hiçbir şekilde şehirdeki hizmetleri onore edilerek almıyoruz. Şehrimizi İYİ Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Şehirdeki milletvekillerinin şehrin bir sorununu çözdüğüne şahit olmadım. Lütfen çözdülerse beni ikaz edin ben onlardan özür dileyeceğim. Şehrimizde yurt sorunu var. Ben bu sorunu gündeme getirdiğimizde hiçbir milletvekili bunu gündeme getirmiyor. Kimse öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmiyor. Bizler bu konunu takipçisi olacağız. Kahramanmaraşlılar kaderine terk edildiği gibi şehrimize gelecek olan öğrenci kardeşlerimizde kaderine terk ediliyor. 

FAHİŞ KİRA ARTIŞLARI VAR!

Şehirdeki kira fiyatları çok yüksek, bununla ilgili her hangi bir şekilde bir çalışma yapılmış değil.”  

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.