İyi kadınlar çay toplantısında buluştu!

POLİTİKA 15.05.2022 - 20:16, Güncelleme: 15.05.2022 - 20:16
 

İyi kadınlar çay toplantısında buluştu!

İyi Parti Kahramanmaraş Kadın Politikalar Başkanlığının kadınlarla kaynaşma, tanışma çay toplantısı parti il binasında düzenlendi.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında 300 kişiyi aşan kadın güçleri ile gerçekleşti. Katılıma il yönetimiyle beraber ilçe teşkilatlarında görev alan kadın üyeler ve partiye gönül veren, üye olmak isteyen kadınlar katıldı. Programda konuşan İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı Ahmet Çabukel şu ifadelere yer verdi: “Kadınlarımızın olmadığı yerde büyümenin hayal olduğunu, bu amaçla organizasyonu sağlayan Kadın Politikalar başkanı Ayla Çiftçi’ye teşekkürlerini sunarak konuşmasına; bugüne kadar ben ve arkadaşlarım bir grup erkek çalışma arkadaşlarımızla yol almaya çalıştık, fakat bu yürüyüşümüzde her zaman iki eksik vardı ve bu eksiğimizin biri gençler diğeri kadınlar! Erkeklerin her zaman yolda yürüdüğü bu yolda, asıl olması gereken gücün kadınlarımızın olduğunu bilin. Erkekler her eve giremez ancak sizler, istediğiniz zaman her kapıyı çalıp, istediğiniz eve girebilirsiniz. Güç sizlersiniz, siz kadınlar çalışmazsanız, biz erkeler başaramayız.” Kadın politikaları başkanı Ayla Çiftçi ise, Hep birlikte zor,ama önemli ve güzel projelere imza atacağız,hep beraber canla başla çalışacaklarını kaydetti.
İyi Parti Kahramanmaraş Kadın Politikalar Başkanlığının kadınlarla kaynaşma, tanışma çay toplantısı parti il binasında düzenlendi.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında 300 kişiyi aşan kadın güçleri ile gerçekleşti. Katılıma il yönetimiyle beraber ilçe teşkilatlarında görev alan kadın üyeler ve partiye gönül veren, üye olmak isteyen kadınlar katıldı.

Programda konuşan İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı Ahmet Çabukel şu ifadelere yer verdi: “Kadınlarımızın olmadığı yerde büyümenin hayal olduğunu, bu amaçla organizasyonu sağlayan Kadın Politikalar başkanı Ayla Çiftçi’ye teşekkürlerini sunarak konuşmasına; bugüne kadar ben ve arkadaşlarım bir grup erkek çalışma arkadaşlarımızla yol almaya çalıştık, fakat bu yürüyüşümüzde her zaman iki eksik vardı ve bu eksiğimizin biri gençler diğeri kadınlar! Erkeklerin her zaman yolda yürüdüğü bu yolda, asıl olması gereken gücün kadınlarımızın olduğunu bilin. Erkekler her eve giremez ancak sizler, istediğiniz zaman her kapıyı çalıp, istediğiniz eve girebilirsiniz. Güç sizlersiniz, siz kadınlar çalışmazsanız, biz erkeler başaramayız.”

Kadın politikaları başkanı Ayla Çiftçi ise, Hep birlikte zor,ama önemli ve güzel projelere imza atacağız,hep beraber canla başla çalışacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.