ITMA Fuarı’na Şehrimizden 130 İş Adamı Katıldı

EKONOMİ 28.06.2019 - 16:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

ITMA Fuarı’na Şehrimizden 130 İş Adamı Katıldı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) yurt dışı fuar ve iş gezisi organizasyonlarına devam ediyor.

KMTSO üyelerinin üretim ve ihracat kapasitelerinin güçlendirilmesine katkı sağlamak amacıyla 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleştirilen “ITMA 2019-Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı”nayönelik olarak iş gezisi ve fuar ziyareti organizasyonu yapıldı. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren 130 şirket temsilcisinden oluşan heyette, KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, KMTSO Yönetim Kurulu Başkan V. Şahin Balcıoğlu, KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Tanrıverdi de yer aldı.  
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) yurt dışı fuar ve iş gezisi organizasyonlarına devam ediyor.

KMTSO üyelerinin üretim ve ihracat kapasitelerinin güçlendirilmesine katkı sağlamak amacıyla 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleştirilen “ITMA 2019-Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı”nayönelik olarak iş gezisi ve fuar ziyareti organizasyonu yapıldı.

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren 130 şirket temsilcisinden oluşan heyette, KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, KMTSO Yönetim Kurulu Başkan V. Şahin Balcıoğlu, KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Tanrıverdi de yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.