İstiklal Spor’dan Sezona Dört Dörtlük Başlangıç!

YEREL HABERLER 02.10.2022 - 19:28, Güncelleme: 02.10.2022 - 19:28
 

İstiklal Spor’dan Sezona Dört Dörtlük Başlangıç!

Kahramanmaraş İstiklal Spor, Elazığ temsilcisi Aksarayspor ile yaptığı sezonun ilk maçında sahadan 4 - 0’lık galibiyetle ayrıldı.

Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü, sezonun ilk maçında performansıyla göz doldurdu. Bölgesel Amatör Lig 2’inci grupta mücadele eden kırmızı beyazlar, 2022 - 23 sezonunun ilk karşılaşmasını Elazığ temsilcisi Aksaray Gençlikspor ile gerçekleştirdi. Merkez 1 Futbol Sahası’nda gerçekleşen maçta kıran kırana bir mücadele yaşandı. Hakem Emre Nağaç idaresindeki maçta İstiklal Spor, ilk yarıda Yiğit Ener Aydın ve Tugay Tiryaki’nin golleriyle farkı ikiye çıkardı. Aslanlar Gol Oldu Yağdı İkinci yarıda ise İstiklal Spor’un başarılı sporcusu Fatih Gümüşel iki gol birden kaydetti. Çekişmeli geçen maçta oyuncular performanslarıyla uzun süre alkışlanırken; karşılaşma 4 - 0’lık skorla tamamlandı.  
Kahramanmaraş İstiklal Spor, Elazığ temsilcisi Aksarayspor ile yaptığı sezonun ilk maçında sahadan 4 - 0’lık galibiyetle ayrıldı.

Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü, sezonun ilk maçında performansıyla göz doldurdu. Bölgesel Amatör Lig 2’inci grupta mücadele eden kırmızı beyazlar, 2022 - 23 sezonunun ilk karşılaşmasını Elazığ temsilcisi Aksaray Gençlikspor ile gerçekleştirdi.

Merkez 1 Futbol Sahası’nda gerçekleşen maçta kıran kırana bir mücadele yaşandı. Hakem Emre Nağaç idaresindeki maçta İstiklal Spor, ilk yarıda Yiğit Ener Aydın ve Tugay Tiryaki’nin golleriyle farkı ikiye çıkardı.

Aslanlar Gol Oldu Yağdı

İkinci yarıda ise İstiklal Spor’un başarılı sporcusu Fatih Gümüşel iki gol birden kaydetti. Çekişmeli geçen maçta oyuncular performanslarıyla uzun süre alkışlanırken; karşılaşma 4 - 0’lık skorla tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.