İstiklal İlkokulu’ndan Coşkulu Kutlama

EĞİTİM 23.04.2019 - 16:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İstiklal İlkokulu’ndan Coşkulu Kutlama

İstiklal İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını veli ve mahallelinin katılımıyla coşkuyla kutladı.

Kahramanmaraş’ın en eski okullarından birisi olan Kurtuluş Mahallesinde bulunan İstiklal İlk Okulunda 23 Nisan coşkusu okula sığmadı. Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından düzenlenen kutlama programında öğrenciler kendi bayramları olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik programını yapılan etkinliklerle doyasıya eğlenerek kutladı. İstiklal İlkokulunda 23 Nisan coşkusu Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Habib Babaoğlu’nun günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla başladı.  Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından yapılan yarışmalarla coşku doruğa çıktı. Yarışmalarda derecece giren öğrencilere ödülleri öğretmenleri, okul aile birliği ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Necati Namlı tarafından verildi.
İstiklal İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını veli ve mahallelinin katılımıyla coşkuyla kutladı.

Kahramanmaraş’ın en eski okullarından birisi olan Kurtuluş Mahallesinde bulunan İstiklal İlk Okulunda 23 Nisan coşkusu okula sığmadı. Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından düzenlenen kutlama programında öğrenciler kendi bayramları olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik programını yapılan etkinliklerle doyasıya eğlenerek kutladı.

İstiklal İlkokulunda 23 Nisan coşkusu Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Habib Babaoğlu’nun günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla başladı.  Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından yapılan yarışmalarla coşku doruğa çıktı. Yarışmalarda derecece giren öğrencilere ödülleri öğretmenleri, okul aile birliği ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Necati Namlı tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.