İşte Uluslar Ligi'nde yarı finalistler!

SPOR 28.09.2022 - 10:06, Güncelleme: 28.09.2022 - 10:06
 

İşte Uluslar Ligi'nde yarı finalistler!

UEFA Uluslar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun grup maçları tamamlanırken, yarı finalistler de belli oldu.

UEFA Uluslar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun grup maçları tamamlanırken, yarı finalistler de belli oldu. Uluslar B Ligi 1. Grup'ta İskoçya topladığı 13 puanla lider olurken bir sonraki turnuvada A Ligi'nde mücadele edecek. 2. Grup'ta Rusya'nın FIFA tarafından men edilmesinden dolayı İsrail, İzlanda ve Arnavutluk 4'er maç yaptı. 8 puan toplayan İsrail bir üst lige adını yazdırırken, 3. Grup'ta liderlik 11 puanlı Bosna Hersek'in oldu. B Ligi 4. Grup'ta ise liderlik son maça taşındı. Norveç'i deplasmanda 2-0 mağlup eden Sırbistan rakibini sıralamada geçerek üst lige yükselme başarısı gösterdi. 4 puanda kalan İsveç ise C Ligi'ne düşen takım oldu. A Milli Takım'ın yer aldığı Uluslar C Ligi 1. Grup'ta ay-yıldızlılar, 13 puan toplayarak B Ligi'ne yükseldi. Diğer gruplarda ise üst lige yükselen takımlar, Yunanistan, Kazakistan ve Gürcistan oldu. D Ligi'nde ise Letonya ve Estonya gruplarını lider tamamlayarak üst lige adını yazdırdı.  
UEFA Uluslar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun grup maçları tamamlanırken, yarı finalistler de belli oldu.

UEFA Uluslar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun grup maçları tamamlanırken, yarı finalistler de belli oldu.

Uluslar B Ligi 1. Grup'ta İskoçya topladığı 13 puanla lider olurken bir sonraki turnuvada A Ligi'nde mücadele edecek. 2. Grup'ta Rusya'nın FIFA tarafından men edilmesinden dolayı İsrail, İzlanda ve Arnavutluk 4'er maç yaptı. 8 puan toplayan İsrail bir üst lige adını yazdırırken, 3. Grup'ta liderlik 11 puanlı Bosna Hersek'in oldu. B Ligi 4. Grup'ta ise liderlik son maça taşındı. Norveç'i deplasmanda 2-0 mağlup eden Sırbistan rakibini sıralamada geçerek üst lige yükselme başarısı gösterdi. 4 puanda kalan İsveç ise C Ligi'ne düşen takım oldu.

A Milli Takım'ın yer aldığı Uluslar C Ligi 1. Grup'ta ay-yıldızlılar, 13 puan toplayarak B Ligi'ne yükseldi. Diğer gruplarda ise üst lige yükselen takımlar, Yunanistan, Kazakistan ve Gürcistan oldu. D Ligi'nde ise Letonya ve Estonya gruplarını lider tamamlayarak üst lige adını yazdırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.