İşte Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler!

DİZİ - FİLM 13.05.2023 - 19:06, Güncelleme: 13.05.2023 - 19:06
 

İşte Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler!

Sizler için Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler listesini sizler için hazırladık. İşte vatandaşların büyük bir beğeniyle izlediği diziler…

Sizler için Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler listesini sizler için hazırladık. İşte vatandaşların büyük bir beğeniyle izlediği diziler…  All of Us Are Dead 2022 yılının en çok izlenen yabancı dizilerinden biri olan All of Us Are Dead ülkemizde de popüler olmayı başardı. Dizide Güney Kore'de bir okulun içerisinde başlayan zombi salgını konu ediliyor. Arkadaşlarının birer birer zombiye dönüştüğünü gören bir grup öğrenci hayatta kalmak için okuldan bir çıkış yolu ararlar. Bu sırada virüs hızla yayılmaktadır. Squid Game Kore dizileri arasında yer alan Squid Game dünya çapında üne ulaşmış en çok izlenen yabancı dizilerden biridir. Dizide sokakta parasızlık ve illegal işlerle uğraşanların yüksek miktar para vadeden bir oyundan teklif aldıklarını görüyoruz. Teklifi kabul eden 400 kişi büyük ödülü kazanmak için yarışmanın içerisine girerken önceden bilmedikleri şey ise eleme yönteminin ölüm olmasıdır. Lupin Netflix orijinal yapımı bu dizide Assane Diop isimli siyahi bir adamın intikam almak için giriştiği gizemli olaylar anlatılıyor. Yıllar önce suçsuz yere hapse atılan ve gizemli bir şekilde ölen babasının intikamını almak isteyen Assane Diop ünlü hırsız Arsene Lupin’den ilham alarak harekete geçer. Snowpiercer Chris Evans'ın başrolünde yer aldığı 2013 yapımı filmden uyarlanan bu distopik dizide Dünyanın buzulla kaplandığı ve insanlıktan son kalanların bir trende yolculuk yaptığını izliyoruz. Zenginlerin rahat ettiği fakirlerin ise sıkıntı çektiği bu trende isyan ateşi yanmak üzeredir. Gangs of London Suç dünyasının heyecan ve aksiyon dünyasına dair ilginç sahneleriyle bilinen bu dizide babasının ölümü sonrası ailenin lideri haline gelen Sean Wallace bu karanlık dünyayı kontrol etmek ister. Babasının katillerini bulmak için harekete geçen Sean gücünü toparlayarak suç dünyasının lideri olmaya çalışır.  
Sizler için Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler listesini sizler için hazırladık. İşte vatandaşların büyük bir beğeniyle izlediği diziler…

Sizler için Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler listesini sizler için hazırladık. İşte vatandaşların büyük bir beğeniyle izlediği diziler… 

All of Us Are Dead

2022 yılının en çok izlenen yabancı dizilerinden biri olan All of Us Are Dead ülkemizde de popüler olmayı başardı. Dizide Güney Kore'de bir okulun içerisinde başlayan zombi salgını konu ediliyor. Arkadaşlarının birer birer zombiye dönüştüğünü gören bir grup öğrenci hayatta kalmak için okuldan bir çıkış yolu ararlar. Bu sırada virüs hızla yayılmaktadır.

Squid Game

Kore dizileri arasında yer alan Squid Game dünya çapında üne ulaşmış en çok izlenen yabancı dizilerden biridir. Dizide sokakta parasızlık ve illegal işlerle uğraşanların yüksek miktar para vadeden bir oyundan teklif aldıklarını görüyoruz. Teklifi kabul eden 400 kişi büyük ödülü kazanmak için yarışmanın içerisine girerken önceden bilmedikleri şey ise eleme yönteminin ölüm olmasıdır.

Lupin

Netflix orijinal yapımı bu dizide Assane Diop isimli siyahi bir adamın intikam almak için giriştiği gizemli olaylar anlatılıyor. Yıllar önce suçsuz yere hapse atılan ve gizemli bir şekilde ölen babasının intikamını almak isteyen Assane Diop ünlü hırsız Arsene Lupin’den ilham alarak harekete geçer.

Snowpiercer

Chris Evans'ın başrolünde yer aldığı 2013 yapımı filmden uyarlanan bu distopik dizide Dünyanın buzulla kaplandığı ve insanlıktan son kalanların bir trende yolculuk yaptığını izliyoruz. Zenginlerin rahat ettiği fakirlerin ise sıkıntı çektiği bu trende isyan ateşi yanmak üzeredir.

Gangs of London

Suç dünyasının heyecan ve aksiyon dünyasına dair ilginç sahneleriyle bilinen bu dizide babasının ölümü sonrası ailenin lideri haline gelen Sean Wallace bu karanlık dünyayı kontrol etmek ister. Babasının katillerini bulmak için harekete geçen Sean gücünü toparlayarak suç dünyasının lideri olmaya çalışır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.