İşte Mauro Icardi'ye verilen ceza!

SPOR 11.04.2023 - 15:55, Güncelleme: 11.04.2023 - 15:55
 

İşte Mauro Icardi'ye verilen ceza!

PFDK, sosyal medya paylaşımı sebebiyle Mauro Icardi'ye 150 bin lira para cezası verdi. İşte detaylar…

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e elendikten sonra sosyal medya hesabından yapmış olduğu "Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu." paylaşımından dolayı PFDK'ye sevk edilmişti. Arjantinli yıldıza, PFDK tarafından 150 bin lira para cezası verildi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımından dolayı sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle nedeniyle PFDK'ye sevk edilen Mauro Icardi'ye verilen ceza belli oldu. İşte PFDK'nın açıklaması; "GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI'nin, müsabaka sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda yer alan Hakem Ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkında Açıklamalar nedeniyle FDT'nin 38/2. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"
PFDK, sosyal medya paylaşımı sebebiyle Mauro Icardi'ye 150 bin lira para cezası verdi. İşte detaylar…

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e elendikten sonra sosyal medya hesabından yapmış olduğu "Bir utanç, bir skandal.

Yılın soygunu." paylaşımından dolayı PFDK'ye sevk edilmişti. Arjantinli yıldıza, PFDK tarafından 150 bin lira para cezası verildi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımından dolayı sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle nedeniyle PFDK'ye sevk edilen Mauro Icardi'ye verilen ceza belli oldu.

İşte PFDK'nın açıklaması;

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI'nin, müsabaka sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda yer alan Hakem Ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkında Açıklamalar nedeniyle FDT'nin 38/2. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.