İşte KYK burs sonuçlarının açıklanacağı tarih!

AKTÜEL 05.12.2022 - 19:45, Güncelleme: 06.12.2022 - 20:12
 

İşte KYK burs sonuçlarının açıklanacağı tarih!

KYK burs sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs ücreti ne kadar? İşte detaylar…

KYK burs sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?  KYK burs ücreti ne kadar? İşte detaylar… KYK Burs sonuçlarının Aralık ayının ikinci haftası açıklanması bekleniyor. KYK Burs ücreti ne kadar? Lisans öğrencileri: 850 TL Yüksek lisans öğrencileri: 1700 TL Doktora öğrencileri: 2 bin 550 TL Burs/kredi hakkı kazanan öğrencilerin belirlenen tarihe kadar e-Devlet üzerinden taahhütnamelerini okuyup onaylamaları gerekiyor. Taahhütname onayı e-Devlet mobil uygulamasından yapılamıyor. Burs/kredi tahsis edilen 15-18 yaş arası öğrenciler anne/babalarının e-Devlet şifreleriyle burs/kredi taahhütnamesi için veli onayını tamamlamalarının ardından kendi e-Devlet şifreleriyle taahhütname onayını gerçekleştirebilecek. 15 yaşından küçük ya da anne-babası olmayan öğrenciler ise kanuni vasileri ile birlikte kendilerine en yakın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne belgeleri ile giderek taahhütnamelerini onaylayabilecek.  
KYK burs sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs ücreti ne kadar? İşte detaylar…

KYK burs sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?  KYK burs ücreti ne kadar? İşte detaylar…

KYK Burs sonuçlarının Aralık ayının ikinci haftası açıklanması bekleniyor.

KYK Burs ücreti ne kadar?

Lisans öğrencileri: 850 TL

Yüksek lisans öğrencileri: 1700 TL

Doktora öğrencileri: 2 bin 550 TL

Burs/kredi hakkı kazanan öğrencilerin belirlenen tarihe kadar e-Devlet üzerinden taahhütnamelerini okuyup onaylamaları gerekiyor. Taahhütname onayı e-Devlet mobil uygulamasından yapılamıyor.

Burs/kredi tahsis edilen 15-18 yaş arası öğrenciler anne/babalarının e-Devlet şifreleriyle burs/kredi taahhütnamesi için veli onayını tamamlamalarının ardından kendi e-Devlet şifreleriyle taahhütname onayını gerçekleştirebilecek.

15 yaşından küçük ya da anne-babası olmayan öğrenciler ise kanuni vasileri ile birlikte kendilerine en yakın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne belgeleri ile giderek taahhütnamelerini onaylayabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.