İşte KMTSO başkanı Mustafa Buluntu’nun A takımı!

YEREL HABERLER 26.11.2022 - 14:16, Güncelleme: 28.11.2022 - 10:00
 

İşte KMTSO başkanı Mustafa Buluntu’nun A takımı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda ( KMTSO) Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri seçildi. Meclis en yaşlı üye olan Hanefi Öksüz başkanlığında toplandı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda ( KMTSO) Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri seçildi.  Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası meclis’in en yaşlı üyesi olan Hanefi Öksüz başkanlığında ilk toplantısını yaptı.  Meclis Başkanlığı seçiminde Hanefi Öksüz yeniden meclis başkanı seçildi. Daha sonra yönetim kurulu başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri belirlendi.   İşte Mustafa Buluntu’nun yeni yönetimi:  Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Mustafa Buluntu (Yönetim Kurulu Başkanı) Hikmet Gümüşer İsmail Dinçer Bünyamin Dokumacı Harun Çiçekçi  Ahmet Gaffar Akarca Fehmi Arıkan Sadi Kır Mehmet Fatih Dertli Şeyma Edikli Mahmutoğlu Muhittin Çınar Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Barbaros Sezal Halit Dama Abdulhakim Ergin Hüseyin Çiçek Abdülsamet Çiftaslan Yunus Emre Kaçamaz Mustafa Ceylan Ahmet Şahin Cem Sinan Bayazıt Süleyman Şenel  
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda ( KMTSO) Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri seçildi. Meclis en yaşlı üye olan Hanefi Öksüz başkanlığında toplandı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda ( KMTSO) Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri seçildi. 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası meclis’in en yaşlı üyesi olan Hanefi Öksüz başkanlığında ilk toplantısını yaptı. 

Meclis Başkanlığı seçiminde Hanefi Öksüz yeniden meclis başkanı seçildi. Daha sonra yönetim kurulu başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

 

İşte Mustafa Buluntu’nun yeni yönetimi: 

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Mustafa Buluntu (Yönetim Kurulu Başkanı)

Hikmet Gümüşer

İsmail Dinçer

Bünyamin Dokumacı

Harun Çiçekçi 

Ahmet Gaffar Akarca

Fehmi Arıkan

Sadi Kır

Mehmet Fatih Dertli

Şeyma Edikli Mahmutoğlu

Muhittin Çınar

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Barbaros Sezal

Halit Dama

Abdulhakim Ergin

Hüseyin Çiçek

Abdülsamet Çiftaslan

Yunus Emre Kaçamaz

Mustafa Ceylan

Ahmet Şahin

Cem Sinan Bayazıt

Süleyman Şenel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.