İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu!

SPOR 21.08.2023 - 23:10, Güncelleme: 21.08.2023 - 23:10
 

İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu!

Galatasaray, Molde ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. işte detaylar...

Galatasaray, Molde ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. işte detaylar... Son şampiyon Galatasaray, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Sarı kırmızlı takım, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi playoff turu maçları için UEFA'ya bildirdiği listeye Kerem Demirbay ve Zaha'yı ekledi. Galatasaray'da yeni transferler Tete ve Hakim Ziyech listede yer almadı. Kadroda yer alan isimler şu şekilde; Kaleci: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Berk Balaban. Defans: LeoDubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Ali Turap Bülbül, Kazımcan Karataş, Sacha Boey. Orta saha: Fredrik Midtsjø, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Sérgio Oliveira, Lucas Torreira, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman. Forvet: Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Cédric Bakambu.  
Galatasaray, Molde ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. işte detaylar...

Galatasaray, Molde ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. işte detaylar...

Son şampiyon Galatasaray, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Sarı kırmızlı takım, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi playoff turu maçları için UEFA'ya bildirdiği listeye Kerem Demirbay ve Zaha'yı ekledi.

Galatasaray'da yeni transferler Tete ve Hakim Ziyech listede yer almadı.

Kadroda yer alan isimler şu şekilde;

Kaleci: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Berk Balaban.

Defans: LeoDubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Ali Turap Bülbül, Kazımcan Karataş, Sacha Boey.

Orta saha: Fredrik Midtsjø, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Sérgio Oliveira, Lucas Torreira, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman.

Forvet: Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Cédric Bakambu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.