İşte Ak Parti’nin Kahramanmaraş’taki kongre takvimi!

POLİTİKA 25.08.2020 - 17:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

İşte Ak Parti’nin Kahramanmaraş’taki kongre takvimi!

Ak parti’nin Kahramanmaraş’taki kongre takvimi belli oldu.

AK Parti İl başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, parti il binasında düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla kongre takvimini açıkladı. Kongre takvimleri İşte iş başkanı Debgici’nni kongrelerle ilgili o açılaması: “İlk olarak önümüzdeki hafta 5 Eylül Cumartesi günü Dulkadiroğlu Kongresini gerçekleştireceğiz. 6 Eylül Pazar günü Çağlayancerit ve Pazarcık öğleden önce ve sonra 2 kongre gerçekleştireceğiz. 12 Eylül Cumartesi Onikişubat İlçe Kongremizi yapacağız.     13 Eylül Pazar günü öğleden önce Andırın öğleden sonra Afşin kongrelerimizi yapacağız. 19 Eylül tarihinde öğleden önce Ekinözü öğleden sonra Türkoğlu kongrelerimizi yapacağız. 20 Eylül Pazar günü de Nurhak ve Elbistan ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız.”     
Ak parti’nin Kahramanmaraş’taki kongre takvimi belli oldu.

AK Parti İl başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, parti il binasında düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla kongre takvimini açıkladı.


Kongre takvimleri


İşte iş başkanı Debgici’nni kongrelerle ilgili o açılaması: “İlk olarak önümüzdeki hafta 5 Eylül Cumartesi günü Dulkadiroğlu Kongresini gerçekleştireceğiz. 6 Eylül Pazar günü Çağlayancerit ve Pazarcık öğleden önce ve sonra 2 kongre gerçekleştireceğiz. 12 Eylül Cumartesi Onikişubat İlçe Kongremizi yapacağız.

 

 

13 Eylül Pazar günü öğleden önce Andırın öğleden sonra Afşin kongrelerimizi yapacağız. 19 Eylül tarihinde öğleden önce Ekinözü öğleden sonra Türkoğlu kongrelerimizi yapacağız. 20 Eylül Pazar günü de Nurhak ve Elbistan ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.