İstanbul’da Motokurye yasağı geldi!

GÜNDEM 05.02.2023 - 18:51, Güncelleme: 08.02.2023 - 14:50
 

İstanbul’da Motokurye yasağı geldi!

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini açıklandı.

Uzun zamandır beklenen kar yağışının başladığı İstanbul'da Meteoroloji Genel Merkezi'nden uyarı yapıldı. Kuvvetli fırtına ve kar yağışının beklendiği İstanbul'da sarı kodlu uyarı geldi. Gelişmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Valiliği halkı hava durumuna karşı uyarırken, önlemler almaya da başladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklama ile bugün saat 18.00'dan sonra motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini açıkladı.  
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini açıklandı.

Uzun zamandır beklenen kar yağışının başladığı İstanbul'da Meteoroloji Genel Merkezi'nden uyarı yapıldı.

Kuvvetli fırtına ve kar yağışının beklendiği İstanbul'da sarı kodlu uyarı geldi.

Gelişmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Valiliği halkı hava durumuna karşı uyarırken, önlemler almaya da başladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklama ile bugün saat 18.00'dan sonra motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.