İspanyol ekibi Icardi'ye kancayı taktı!

SPOR 11.10.2023 - 21:54, Güncelleme: 13.10.2023 - 18:36
 

İspanyol ekibi Icardi'ye kancayı taktı!

İspanyol ekibinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması ve resmi teklif yapması bekleniyor. işte detaylar...

Galatasaray'da sergilediği performansla dikkat çeken Icardi'ye İspanyol ekibi Real Betis'in talip olduğu ve gelecek sezon için transfer listesine aldığı belirtildi. İspanyol ekibinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması ve resmi teklif yapması bekleniyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, İspanya ekiplerinden Real Betis, 30 yaşındaki Arjantinli golcüyle yakından ilgileniyor. Real Betis'in Icardi için devre arasında sarı kırmızılı takımın kapısını çalması bekleniyor. Mauro Icardi ile Galatasaray öncesi birçok Arap ekibi de ilgilenmiş ancak o tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.  
İspanyol ekibinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması ve resmi teklif yapması bekleniyor. işte detaylar...

Galatasaray'da sergilediği performansla dikkat çeken Icardi'ye İspanyol ekibi Real Betis'in talip olduğu ve gelecek sezon için transfer listesine aldığı belirtildi.

İspanyol ekibinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması ve resmi teklif yapması bekleniyor.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, İspanya ekiplerinden Real Betis, 30 yaşındaki Arjantinli golcüyle yakından ilgileniyor.

Real Betis'in Icardi için devre arasında sarı kırmızılı takımın kapısını çalması bekleniyor. Mauro Icardi ile Galatasaray öncesi birçok Arap ekibi de ilgilenmiş ancak o tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.