İsmail Kartal, Süper Lig'e geri döndü!

SPOR 18.09.2022 - 10:43, Güncelleme: 18.09.2022 - 10:43
 

İsmail Kartal, Süper Lig'e geri döndü!

Fenerbahçe'den ayrıldıktan hiçbir takımı çalıştırmayan İsmail Kartal, Hatayspor'un başına geçmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan hiçbir takımı çalıştırmayan İsmail Kartal, Hatayspor'un başına geçmeye hazırlanıyor. Serkan Özbalta ile yollarını ayıran bordo-beyazlılar, deneyimli teknik direktör ile görüşmelere başladı. Süper Lig'de 6 haftada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Hatayspor'da teknik direktör Serkan Özbalta'nın görevine son verildi. Yeni hoca için çalışmalarına başlayan Hatayspor'un teknik direktörlük koltuğunu İsmail Kartal'a vermesi bekleniyor.  
Fenerbahçe'den ayrıldıktan hiçbir takımı çalıştırmayan İsmail Kartal, Hatayspor'un başına geçmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan hiçbir takımı çalıştırmayan İsmail Kartal, Hatayspor'un başına geçmeye hazırlanıyor. Serkan Özbalta ile yollarını ayıran bordo-beyazlılar, deneyimli teknik direktör ile görüşmelere başladı.

Süper Lig'de 6 haftada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Hatayspor'da teknik direktör Serkan Özbalta'nın görevine son verildi.

Yeni hoca için çalışmalarına başlayan Hatayspor'un teknik direktörlük koltuğunu İsmail Kartal'a vermesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.