İŞKUR'dan yeni Bekçi alımı ilanı!

AKTÜEL 05.06.2024 - 20:02, Güncelleme: 05.06.2024 - 20:02
 

İŞKUR'dan yeni Bekçi alımı ilanı!

İŞKUR, Türkiye genelinde bekçi alımı yapılacağını duyurdu. Sınav ve mülakat gerektirmeyen bu alımlara dair detaylar ve başvuru koşulları merak ediliyor. işte detaylar...

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak? İŞKUR'un ilanına göre, bekçi alımları şu kadrolarda gerçekleştirilecek: İnşaat/İşyeri Bekçisi: 119 kişi Kır Bekçisi: 1 kişi Çarşı ve Mahalle Bekçisi: 8 kişi Bekçi Alımı İçin Başvuru Şartları Başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak İŞKUR'a kayıtlı olmak veya kayıt yaptırmak Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık veya bedensel sorunu olmamak Verilen görevi eksiksiz ve dikkatli bir şekilde yapabilecek yetkinlikte olmak İlan süresi içinde başvuruyu tamamlamak Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak? Bekçi alımı için başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi esube.iskur.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların, siteye girerek ilgili ilanı bulup başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekiyor.  
İŞKUR, Türkiye genelinde bekçi alımı yapılacağını duyurdu. Sınav ve mülakat gerektirmeyen bu alımlara dair detaylar ve başvuru koşulları merak ediliyor. işte detaylar...

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak?

İŞKUR'un ilanına göre, bekçi alımları şu kadrolarda gerçekleştirilecek:

İnşaat/İşyeri Bekçisi: 119 kişi

Kır Bekçisi: 1 kişi

Çarşı ve Mahalle Bekçisi: 8 kişi

Bekçi Alımı İçin Başvuru Şartları

Başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

İŞKUR'a kayıtlı olmak veya kayıt yaptırmak

Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık veya bedensel sorunu olmamak

Verilen görevi eksiksiz ve dikkatli bir şekilde yapabilecek yetkinlikte olmak

İlan süresi içinde başvuruyu tamamlamak

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Bekçi alımı için başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi esube.iskur.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların, siteye girerek ilgili ilanı bulup başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.