İŞKUR'dan Memur alım ilanı!

AKTÜEL 20.06.2024 - 12:29, Güncelleme: 20.06.2024 - 12:29
 

İŞKUR'dan Memur alım ilanı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), özel sektörde 794 büro memuru ve danışma memuru alımı için ilanlarını duyurdu. Bu büyük istihdam hamlesi, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

Çeşitli Pozisyonlarda Alım Yapılacak İŞKUR'un yayımladığı ilanlara göre, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketler bünyesinde çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Danışma memuru ve büro memuru pozisyonları için belirlenen kontenjanlar şu şekildedir: Danışma Memuru: 149 kişi Büro Memuru (Dış Ticaret): 3 kişi Büro Memuru (Genel): 795 kişi Büro Memuru (İdari İşler): 27 kişi Adaylardan Aranan Nitelikler Başvuru yapacak adaylardan genellikle lise veya dengi bir okul mezunu olmaları beklenmektedir. Bazı pozisyonlar için üniversite mezuniyeti tercih sebebi olabilir. İletişim becerileri, bilgisayar kullanımı (MS Office), takım çalışmasına yatkınlık gibi yetkinlikler de aranan önemli kriterler arasında yer almaktadır. Danışma Memuru İlanı Başvuru Linki: Danışma Memuru Başvuru: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=17871 Büro Memuru İlanı Başvuru Linki: Büro Memuru Başvuru: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267  
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), özel sektörde 794 büro memuru ve danışma memuru alımı için ilanlarını duyurdu. Bu büyük istihdam hamlesi, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

Çeşitli Pozisyonlarda Alım Yapılacak

İŞKUR'un yayımladığı ilanlara göre, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketler bünyesinde çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacak.

Danışma memuru ve büro memuru pozisyonları için belirlenen kontenjanlar şu şekildedir:

Danışma Memuru: 149 kişi

Büro Memuru (Dış Ticaret): 3 kişi

Büro Memuru (Genel): 795 kişi

Büro Memuru (İdari İşler): 27 kişi

Adaylardan Aranan Nitelikler

Başvuru yapacak adaylardan genellikle lise veya dengi bir okul mezunu olmaları beklenmektedir. Bazı pozisyonlar için üniversite mezuniyeti tercih sebebi olabilir.

İletişim becerileri, bilgisayar kullanımı (MS Office), takım çalışmasına yatkınlık gibi yetkinlikler de aranan önemli kriterler arasında yer almaktadır.

Danışma Memuru İlanı Başvuru Linki: Danışma Memuru Başvuru: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=17871

Büro Memuru İlanı Başvuru Linki: Büro Memuru Başvuru: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.