İŞKUR KPSS şartı olmadan personel alacak!

AKTÜEL 30.09.2023 - 17:09, Güncelleme: 30.09.2023 - 17:09
 

İŞKUR KPSS şartı olmadan personel alacak!

İŞKUR resmi sitesi üzerinden Kamu ve Özel sektör bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına, en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alım ilanı yayınladı.

Kamu ve Özel sektör bünyesinde istihdam sağlamak isteyen kişilerin öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adayların en az ilköğretim mezunu olması ve aynı zamanda da 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşını tamamlamamış olması aranan şartlar arasındadır. İŞKUR aracılığıyla yayınlanan ilan kapsamında Kamu ve Özel sektör bünyesinde istihdam sağlamak isteyen kişilerin vardiyalı çalışma sistemine uygun olması gerekmektedir. Tüm bunlara ek olarak ise bazı firmalar adaylardan B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmasını talep etmektedir. İŞKUR aracılığıyla “Beden İşçisi” alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR’un resmi sitesine giriş yaparak üyelik oluşturması gerekmektedir. Üyelik işlemleri içinde İŞKUR’un resmi sitesi içerisinde yer alan üyelik işlemleri bölümünde, kişisel ve mesleki bilgilerini belirterek, CV oluşturması gerekmektedir. Üyelik işlemlerini tamamlayan kişiler, İŞKUR’un ana sayfası üzerinde yer alan arama bölümüne “Beden İşçisi” yazarak arama yapması yeterli olacaktır. Açılan sayfa içerisinde beden işçisi alımına ile ilgili tüm ilanlar karşınıza gelecektir.  
İŞKUR resmi sitesi üzerinden Kamu ve Özel sektör bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına, en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alım ilanı yayınladı.

Kamu ve Özel sektör bünyesinde istihdam sağlamak isteyen kişilerin öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adayların en az ilköğretim mezunu olması ve aynı zamanda da 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşını tamamlamamış olması aranan şartlar arasındadır.

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan ilan kapsamında Kamu ve Özel sektör bünyesinde istihdam sağlamak isteyen kişilerin vardiyalı çalışma sistemine uygun olması gerekmektedir.

Tüm bunlara ek olarak ise bazı firmalar adaylardan B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmasını talep etmektedir.

İŞKUR aracılığıyla “Beden İşçisi” alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR’un resmi sitesine giriş yaparak üyelik oluşturması gerekmektedir. Üyelik işlemleri içinde İŞKUR’un resmi sitesi içerisinde yer alan üyelik işlemleri bölümünde, kişisel ve mesleki bilgilerini belirterek, CV oluşturması gerekmektedir.

Üyelik işlemlerini tamamlayan kişiler, İŞKUR’un ana sayfası üzerinde yer alan arama bölümüne “Beden İşçisi” yazarak arama yapması yeterli olacaktır. Açılan sayfa içerisinde beden işçisi alımına ile ilgili tüm ilanlar karşınıza gelecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.