İŞKUR Bu Yıl 14 Bin Kişiyi İşe Yerleştirdi!

EKONOMİ 14.10.2019 - 18:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İŞKUR Bu Yıl 14 Bin Kişiyi İşe Yerleştirdi!

Kahramanmaraş Çalışma Ve İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce, bu yıl 6. Düzenlenecek KAMİF hakkında bilgiler verdi.

Yüce, “Şehrimizde düzenlediğimiz fuarlar gerçekten etkili oluyor. İstihdam konusunda ise en çok beyaz yakalılarda zorlanıyoruz. Bu konuyla ilgili yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”Dedi.   “En 40 firma orada olacak”   2019 yılı içerisinde İŞKUR aracılığıyla 14 bin 876 kişiyi işe yerleştirdiklerine dikkat çeken Ali Yüce şunları söyledi: “ Bu yıl Kahramanmaraş insan kaynakları ve istihdam fuarını (KAMİF) 16-17 Ekim tarihleri arasında KSÜ Avşar yerleşkesinde düzenleyeceğiz. Bu fuarımıza tüm halkımız davetlidir. Burada iş talebinde bulunanlar ile işverenlerimizi bir araya getiriyoruz. Özellikle istihdamında en çok zorluk çektiğimiz beyaz yakalı dediğimiz üniversite mezunu eğitimli kesimi iş dünyasıyla buluşmalarını önemsiyoruz. Şehrimizin önde gelen en az 40 firması orada olacak. Orada iş arayanla işvereni buluşurmuş olacağız. Bu düzenlenen fuarlar gerçekten etkili oluyor. Etkili olmasaydı bunu devam ettirmezdik.”  
Kahramanmaraş Çalışma Ve İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce, bu yıl 6. Düzenlenecek KAMİF hakkında bilgiler verdi.

Yüce, “Şehrimizde düzenlediğimiz fuarlar gerçekten etkili oluyor. İstihdam konusunda ise en çok beyaz yakalılarda zorlanıyoruz. Bu konuyla ilgili yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”Dedi.

 

“En 40 firma orada olacak”

 

2019 yılı içerisinde İŞKUR aracılığıyla 14 bin 876 kişiyi işe yerleştirdiklerine dikkat çeken Ali Yüce şunları söyledi: “ Bu yıl Kahramanmaraş insan kaynakları ve istihdam fuarını (KAMİF) 16-17 Ekim tarihleri arasında KSÜ Avşar yerleşkesinde düzenleyeceğiz. Bu fuarımıza tüm halkımız davetlidir. Burada iş talebinde bulunanlar ile işverenlerimizi bir araya getiriyoruz. Özellikle istihdamında en çok zorluk çektiğimiz beyaz yakalı dediğimiz üniversite mezunu eğitimli kesimi iş dünyasıyla buluşmalarını önemsiyoruz. Şehrimizin önde gelen en az 40 firması orada olacak. Orada iş arayanla işvereni buluşurmuş olacağız. Bu düzenlenen fuarlar gerçekten etkili oluyor. Etkili olmasaydı bunu devam ettirmezdik.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.