Işık, İşgali de enkazı da en iyi biz biliriz!

POLİTİKA 03.02.2024 - 14:04, Güncelleme: 03.02.2024 - 14:04
 

Işık, İşgali de enkazı da en iyi biz biliriz!

Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları tarafından kale önünde olarak Filistin’de devam eden katliamlara yönelik basın açıklaması yapıldı.

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor ve parti yöneticilerinin yer aldığı basın açıklamasını Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Işık yaptı. Işık, "Kahramanmaraş Kalesi bundan yaklaşık 103 sene evvel büyük bir kurtuluş savaşına şahit olmuştu. Bizler ecdadımızın mirası olan kurtuluş ve özgürlük ne demek iyi bilen bir milletiz. İşgali de enkazı da en iyi biz biliriz." dedi  İşte Mustafa Işık'ın o açıklaması:  "Yeryüzündeki bütün savaşların temelinde Hakk ile batılın mücadelesi yatmaktadır. Hakk belli batıl da bellidir. Mevcut durumda dünyamız batıl siyonizm fikrinin emelleri uğruna inim inim inlemektedir. Siyonist zalimler varoluş amaçlarına uygun olarak ekini ve nesli ifsat etmekte, kendileri dışındaki herkesi köle olarak görerek sadece kendilerine hizmet edildiği sürece insanların yaşayabileceklerini öne sürmektedirler. Bu yaklaşım hiçbir insani ahlaka sığmayan bir yaklaşımdır. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki her insanın yaşama hakkı doğuştan gelen bir haktır. Hiçbir kimse sebepsiz yere ve de batıl fikirlerle öldürülmeyi hak edemez.  Şuanda önünde bulunduğumuz Kahramanmaraş Kalesi bundan yaklaşık 103 sene evvel büyük bir kurtuluş savaşına şahit olmuştu. Bizler ecdadımızın mirası olan kurtuluş ve özgürlük ne demek iyi bilen bir milletiz. İşgali de enkazı da en iyi biz biliriz. Karanlıklardan aydınlığa nasıl çıkılır, işgal nasıl def edilir ve yeryüzünde adalet nasıl tesis edilir en iyi biz biliriz. Henüz şehit olmak nasip olmasa da şehit atalarımızın torunları olarak şehit olacağımızın günün hasretiyle yaşarız.  Ey tutsak dünyanın özgür insanları, İslam’ın izzetini kuşanan Allah’ın aslanları, her evden en az bir şehit çıkan bahtiyar Gazze halkı sizleri Allah’ın selamıyla selamlıyoruz. Allah attığınızı tuttursun.  Savaşın başladığı 7 Ekim’den bu yana sadece Türkiye’den 700 den fazla gemi israile ticaret için gitmiştir. Bu gemilerin içerisinde özellikle; demir, çelik, barut ve zararlı kimyasallar olduğunu daha önce farklı mecralarda defaatle dile getirmiştik. Son günlerde ortaya çıkan ve resmi kayıtlara göre Türkiye’den israile silah parçaları gittiğini de öğrenmiş bulunuyoruz. Üç günlük dünyaya dört günlük erzak biriktirme uğruna zalim israile yardım ve yataklık yapanlar neyi amaçlamaktadırlar? Allah’tan mı korkmuyorlar yoksa bir dirhemin bile hesabının sorulacağı o dehşetli güne mi inanmıyorlar? Vallahi az bir dünya menfaati uğruna çok büyük belaları kendinize çekiyorsunuz. Allah’ın düşmanlarına ne satarsanız satın biliniz ki kazancınız haramdır. Çocuklarınıza ateş yediriyorsunuz. Hele de doğrudan silah ve mühimmat satanlar bilsinler ki en az işgalciler kadar siz de zalimsiniz. Ölen her çocuğun katline ortaksınız. Bütün katillerden hesap sorduktan sonra sizden de hesap soracağız. İyi biliniz ki Allah’ın hesabı çok daha çetin olacaktır!"  
Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları tarafından kale önünde olarak Filistin’de devam eden katliamlara yönelik basın açıklaması yapıldı.

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor ve parti yöneticilerinin yer aldığı basın açıklamasını Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Işık yaptı.

Işık, "Kahramanmaraş Kalesi bundan yaklaşık 103 sene evvel büyük bir kurtuluş savaşına şahit olmuştu. Bizler ecdadımızın mirası olan kurtuluş ve özgürlük ne demek iyi bilen bir milletiz. İşgali de enkazı da en iyi biz biliriz." dedi 

İşte Mustafa Işık'ın o açıklaması: 

"Yeryüzündeki bütün savaşların temelinde Hakk ile batılın mücadelesi yatmaktadır. Hakk belli batıl da bellidir. Mevcut durumda dünyamız batıl siyonizm fikrinin emelleri uğruna inim inim inlemektedir. Siyonist zalimler varoluş amaçlarına uygun olarak ekini ve nesli ifsat etmekte, kendileri dışındaki herkesi köle olarak görerek sadece kendilerine hizmet edildiği sürece insanların yaşayabileceklerini öne sürmektedirler.

Bu yaklaşım hiçbir insani ahlaka sığmayan bir yaklaşımdır. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki her insanın yaşama hakkı doğuştan gelen bir haktır. Hiçbir kimse sebepsiz yere ve de batıl fikirlerle öldürülmeyi hak edemez. 

Şuanda önünde bulunduğumuz Kahramanmaraş Kalesi bundan yaklaşık 103 sene evvel büyük bir kurtuluş savaşına şahit olmuştu. Bizler ecdadımızın mirası olan kurtuluş ve özgürlük ne demek iyi bilen bir milletiz. İşgali de enkazı da en iyi biz biliriz.

Karanlıklardan aydınlığa nasıl çıkılır, işgal nasıl def edilir ve yeryüzünde adalet nasıl tesis edilir en iyi biz biliriz. Henüz şehit olmak nasip olmasa da şehit atalarımızın torunları olarak şehit olacağımızın günün hasretiyle yaşarız. 

Ey tutsak dünyanın özgür insanları, İslam’ın izzetini kuşanan Allah’ın aslanları, her evden en az bir şehit çıkan bahtiyar Gazze halkı sizleri Allah’ın selamıyla selamlıyoruz. Allah attığınızı tuttursun. 
Savaşın başladığı 7 Ekim’den bu yana sadece Türkiye’den 700 den fazla gemi israile ticaret için gitmiştir.

Bu gemilerin içerisinde özellikle; demir, çelik, barut ve zararlı kimyasallar olduğunu daha önce farklı mecralarda defaatle dile getirmiştik. Son günlerde ortaya çıkan ve resmi kayıtlara göre Türkiye’den israile silah parçaları gittiğini de öğrenmiş bulunuyoruz. Üç günlük dünyaya dört günlük erzak biriktirme uğruna zalim israile yardım ve yataklık yapanlar neyi amaçlamaktadırlar? Allah’tan mı korkmuyorlar yoksa bir dirhemin bile hesabının sorulacağı o dehşetli güne mi inanmıyorlar? Vallahi az bir dünya menfaati uğruna çok büyük belaları kendinize çekiyorsunuz.

Allah’ın düşmanlarına ne satarsanız satın biliniz ki kazancınız haramdır. Çocuklarınıza ateş yediriyorsunuz.

Hele de doğrudan silah ve mühimmat satanlar bilsinler ki en az işgalciler kadar siz de zalimsiniz. Ölen her çocuğun katline ortaksınız. Bütün katillerden hesap sorduktan sonra sizden de hesap soracağız. İyi biliniz ki Allah’ın hesabı çok daha çetin olacaktır!"

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.