İşçi dostu Başkan Elbistan’da emekçilerle buluştu!

06.06.2020 - 14:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

İşçi dostu Başkan Elbistan’da emekçilerle buluştu!

Hak-İş sendikası Kahramanmaraş il başkanı ve Hizmet – İş şube başkanı Ömer Çınar, Elbistan’da işçilerle buluştu.

Çınar, Elbistan’da işçilerin kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.    “İşçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çınar, “Elbistan Belediyesinde çalışmakta olan işçi arkadaşlarımıza gündeme ilişkin konular hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledik. İşçi arkadaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan İtfaiye müdürlüğünde çalışan işçi arkadaşlarımızı ziyaret ettik. İşçi arkadaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerine yer verdi.  
Hak-İş sendikası Kahramanmaraş il başkanı ve Hizmet – İş şube başkanı Ömer Çınar, Elbistan’da işçilerle buluştu.

Çınar, Elbistan’da işçilerin kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti. 

 


“İşçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz”


Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çınar, “Elbistan Belediyesinde çalışmakta olan işçi arkadaşlarımıza gündeme ilişkin konular hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledik. İşçi arkadaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.

 

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan İtfaiye müdürlüğünde çalışan işçi arkadaşlarımızı ziyaret ettik. İşçi arkadaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.