İşçi dostu başkan!

EKONOMİ 18.07.2021 - 16:46, Güncelleme: 18.07.2021 - 16:46
 

İşçi dostu başkan!

Hak-iş Kahramanmaraş il başkanı ve hizmet-iş şube başkanı Ömer Çınar, yapmış olduğu çalışmalarla ve toplu sözleşmelerdeki etkinliğiyle işçinin takdirini kazanıyor.

Başkan Ömer Çınar’ın başkanlığı dönemlerinde yapılan faaliyetler geçmiş dönemlere göre dikkat çekiyor. Çınar’a Hak-İş’e bağlı tüm üyeler kolaylıkla ulaşabiliyor ve sorunlarının çözümü konusunda geri dönüşleri oluyor. Ayrıca Ömer Çınar il genelinde zaman zaman işçi buluşmaları gerçekleştirerek sorunların yerinde çözmeye gayret ediyor.   Hak-iş Kahramanmaraş il başkanı ve hizmet-iş şube başkanı Ömer Çınar, son olarak ise, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan işçilerle, Göksun Belediyesinde çalışan işçilerle, Elbistan Belediyesi Temizlik Müdürlüğünde çalışan işçilerle, Afşin Belediyesinde çalışan işçilerle ve Andırın Belediyesinde çalışan işçilerle istişare toplantısı gerçekleştirdi.  
Hak-iş Kahramanmaraş il başkanı ve hizmet-iş şube başkanı Ömer Çınar, yapmış olduğu çalışmalarla ve toplu sözleşmelerdeki etkinliğiyle işçinin takdirini kazanıyor.

Başkan Ömer Çınar’ın başkanlığı dönemlerinde yapılan faaliyetler geçmiş dönemlere göre dikkat çekiyor.

Çınar’a Hak-İş’e bağlı tüm üyeler kolaylıkla ulaşabiliyor ve sorunlarının çözümü konusunda geri dönüşleri oluyor. Ayrıca Ömer Çınar il genelinde zaman zaman işçi buluşmaları gerçekleştirerek sorunların yerinde çözmeye gayret ediyor.  

Hak-iş Kahramanmaraş il başkanı ve hizmet-iş şube başkanı Ömer Çınar, son olarak ise, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan işçilerle, Göksun Belediyesinde çalışan işçilerle, Elbistan Belediyesi Temizlik Müdürlüğünde çalışan işçilerle, Afşin Belediyesinde çalışan işçilerle ve Andırın Belediyesinde çalışan işçilerle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.