İş Bankasından öğretmenlere 70 bin lira faizsiz kredi!

AKTÜEL 16.04.2023 - 18:59, Güncelleme: 16.04.2023 - 18:59
 

İş Bankasından öğretmenlere 70 bin lira faizsiz kredi!

İş bankası yapmış olduğu promosyon anlaşmasının yanında öğretmenlere 70.000 TL faizsiz kredi imkanı sundu. İşte detaylar...

Van il Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz haftalarda promosyon anlaşmasına imza atmıştı. İş Bankası ile 3 yıllığına 13 bin 500 Lira ücret + 500 Lira para puan karşılığında anlaşma sağlandı. Promosyon ödemelerinin bu ay içerisinde hesaplara yatması bekleniyor. Lakin İş Bankası öğretmenlere promosyon yerine faizsiz kredi imkanı sunuyor. Promosyon ödemelerinde bir ilk olan bu durumda ödeme koşulları ise şu şekilde belirlendi:  
İş bankası yapmış olduğu promosyon anlaşmasının yanında öğretmenlere 70.000 TL faizsiz kredi imkanı sundu. İşte detaylar...

Van il Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz haftalarda promosyon anlaşmasına imza atmıştı. İş Bankası ile 3 yıllığına 13 bin 500 Lira ücret + 500 Lira para puan karşılığında anlaşma sağlandı.

Promosyon ödemelerinin bu ay içerisinde hesaplara yatması bekleniyor.

Lakin İş Bankası öğretmenlere promosyon yerine faizsiz kredi imkanı sunuyor. Promosyon ödemelerinde bir ilk olan bu durumda ödeme koşulları ise şu şekilde belirlendi:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.