İş Bankasından faizsiz kredi kullanma imkanı geldi!

EKONOMİ 05.11.2022 - 21:45, Güncelleme: 05.11.2022 - 21:46
 

İş Bankasından faizsiz kredi kullanma imkanı geldi!

İş Bankasından faizsiz kredi kullanma imkanı geldi! İşCep özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilecek.

İş Bankasının düzenlemiş olduğu bu kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerli olup İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir.    Kampanya Şartları   İş Bankası kendi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyanın şartlarını tek tek açıklamıştır. İşte kampanyaya katılım sağlamak için gereken şartlar; • Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir. Faizsiz TNA 5 ay vade ile sınırlıdır. 5 aydan farklı vadelerde ve 5.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.   • Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 5.000 TL arasında olacaktır.   • Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacaktır.   Kampanyada belirtilen şartlar dahilinde 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep'in "Müşterisi Olmak İstiyorum" özelliği kullanılarak banka müşterisi olanlara 5000 TL'ye varan faizsiz taksitli avans fırsatı sunulacak.
İş Bankasından faizsiz kredi kullanma imkanı geldi! İşCep özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilecek.
İş Bankasının düzenlemiş olduğu bu kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerli olup İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir. 
 
Kampanya Şartları
 
İş Bankası kendi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyanın şartlarını tek tek açıklamıştır. İşte kampanyaya katılım sağlamak için gereken şartlar;
• Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir. Faizsiz TNA 5 ay vade ile sınırlıdır. 5 aydan farklı vadelerde ve 5.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.
 
• Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 5.000 TL arasında olacaktır.
 
• Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacaktır.
 
Kampanyada belirtilen şartlar dahilinde 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep'in "Müşterisi Olmak İstiyorum" özelliği kullanılarak banka müşterisi olanlara 5000 TL'ye varan faizsiz taksitli avans fırsatı sunulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.