İş Bankasından Borç Kapatma Kredisi!

AKTÜEL 18.10.2023 - 19:40, Güncelleme: 23.10.2023 - 17:15
 

İş Bankasından Borç Kapatma Kredisi!

Banka başvuru yapan herkese diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçları için 250 bin TL’ye kadar finansman desteği sunacağını açıkladı.

İş Bankası, yepyeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Banka başvuru yapan herkese diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçları için 250 bin TL’ye kadar finansman desteği sunacağını açıkladı. İş Bankası, yeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden duyurarak müşterilerinin hizmetine sunarak, 250 bin TL’ye ile finansman desteği sağlayacağını açıkladı.  Borç kapatma kredisi ile müşterilerinin karşısına çıkan İş Bankası’nın kredi kampanyası ile ilgili bilgiler şu şekilde yer alıyor; Banka, kredi kampanyası dahilinde uygun faiz oranlarına ek olarak, esnek geri ödeme seçenekleri sunarak, finansman desteği sağlıyor. Yüksek kredi puanına sahip olan müşterilerine ise 36 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanabileceği kredi fırsatı sunuyor. İş Banka’sı müşterilerine uygun kredi koşullarını sunarak hızlı ve kolay bir başvuru süreci imkanı tanıyor. Ayrıca kredi işlemlerinde kolaylık sağlayan “İşCep” mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla banka kredi politikası gereği yeterli kredi puanına sahip olan kişilere, 50 bin TL’ye kadar talep edeceği kredi için 36 aya kadar vade seçeneği sunuyor. 50 bin TL ile 100 bin TL arasında talep edilecek krediler için 24 aya kadar vade imkanı sağlıyor. 100 bin TL ve üstü için ise 12 aya kadar vade imkanı ile finansman destek sağlıyor. Daha yüksek limitler için kredi başvuruları sadece ve sadece İşbank şubeleri aracılığıyla gerçekleşmektedir. İş Bankası aracılığıyla borç kapatma kredisi kullanmak isteyen kişiler kredi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ya da banka şubeleri aracılığıyla öğrenilebilir.  
Banka başvuru yapan herkese diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçları için 250 bin TL’ye kadar finansman desteği sunacağını açıkladı.

İş Bankası, yepyeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Banka başvuru yapan herkese diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçları için 250 bin TL’ye kadar finansman desteği sunacağını açıkladı.

İş Bankası, yeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden duyurarak müşterilerinin hizmetine sunarak, 250 bin TL’ye ile finansman desteği sağlayacağını açıkladı. 

Borç kapatma kredisi ile müşterilerinin karşısına çıkan İş Bankası’nın kredi kampanyası ile ilgili bilgiler şu şekilde yer alıyor;

Banka, kredi kampanyası dahilinde uygun faiz oranlarına ek olarak, esnek geri ödeme seçenekleri sunarak, finansman desteği sağlıyor.

Yüksek kredi puanına sahip olan müşterilerine ise 36 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanabileceği kredi fırsatı sunuyor.

İş Banka’sı müşterilerine uygun kredi koşullarını sunarak hızlı ve kolay bir başvuru süreci imkanı tanıyor.

Ayrıca kredi işlemlerinde kolaylık sağlayan “İşCep” mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla banka kredi politikası gereği yeterli kredi puanına sahip olan kişilere, 50 bin TL’ye kadar talep edeceği kredi için 36 aya kadar vade seçeneği sunuyor.

50 bin TL ile 100 bin TL arasında talep edilecek krediler için 24 aya kadar vade imkanı sağlıyor.

100 bin TL ve üstü için ise 12 aya kadar vade imkanı ile finansman destek sağlıyor.

Daha yüksek limitler için kredi başvuruları sadece ve sadece İşbank şubeleri aracılığıyla gerçekleşmektedir.

İş Bankası aracılığıyla borç kapatma kredisi kullanmak isteyen kişiler kredi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ya da banka şubeleri aracılığıyla öğrenilebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.